Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

7 høydepunkter fra 2019 på Lilleby

Stjerner, priser, innflytting og store parkplaner – 2019 har vært litt av et år på Lilleby. Her er det vi kommer til å huske best fra året som gikk:

1. Michelin-stjerne og bærekraftspris til Credo

2019 var året Credo, i en gammel verkstedhall på Lilleby, fikk sin første Michelin-stjerne. Det betyr at Heidi Bjerkan er den aller første kvinnelige kjøkkensjefen med Michelin-stjerne i Norge, i tillegg til den første vinneren av Michelins første bærekraftspris noensinne! Så du forresten at Jossa Mat og Drikke fikk 24 av 25 mulige poeng i restaurantanmeldelsen i DN i høst?
 


2. Innflytting i både leiligheter og rekkehus

Lilleby-året ble enda bedre da våre naboer i Maskinparken TRE, Fabrikkløkka 1 og Konsul Lorcks Hage 2 flyttet inn. Nå står store deler av det første Lilleby-området ferdig, med parker, møtesteder og lekeplasser. Her kan du se hvor fint der er blitt! Rett over nyttår er også Fabrikkløkka 2 klar for innflytting – og her har vi faktisk noen ledige leiligheter igjen.
 


3. Prisdryss over Lilleby

Hvert år deler Treteknisk, TreFokus og Byggeindustrien ut prisen for Årets Trebyggeri. I 2019 ble vinneren vår egen Maskinparken TRE! I tillegg fikk Ladebekken 1 og 2 hedrende omtale i Trondheim kommunes byggeskikkpris, hvor juryen blant annet skriver at «utviklingen av Lilleby er blitt et forbildeprosjekt for utviklingen av nye boligområder». Les juryens uttalelse her.
 
Les også: Ketil er tømreren bak Maskinparken TRE
 


4. Nye rekkehus og leiligheter for salg

Det ble lagt ut to nye prosjekter for salg på Lilleby i år – Rekkehusene i Gartner Lunds Hage 1 og leilighetene i Verkstedgården 1. Dette blir kanskje den beste beliggenheten på hele Lilleby. Omgitt av parker i den mest landlige delen av bydelen, men samtidig kun 5 sykleminutter fra Solsiden. Se de ledige boligene i boligvelgeren vår.
 


5. Grønt boliglån

I år kunne DNB for første gang tilby Grønt Boliglån ved kjøp av bolig på Lilleby. Det betyr blant annet at du får rask finansieringsavklaring, en spesialisert nybyggrådgiver og bankens beste rente. Her kan du leser mer om Grøt Boliglån.
 


6. En plan for flere nye parker

Snart starter byggingen på en helt ny del av Lilleby, med nye leiligheter, nye rekkehus og ikke minst grønne parker. I 2019 la vi en plan for hva disse parkene skal inneholde. Slik som Dakotaparken, som får grillplasser, lekeområder og plass til Lilleby Hagelag, og Sykkelmekkeplassen, hvor du kan vaske og fikse sykkelen din. Her kan du lese mer om de forskjellige parkene.


7. Enda enklere å la bilen stå

I august kom de nye metrobussene til Trondheim. Fra bussholdeplassen Ladeveien, like ved Lilleby, går det nå metrobusser hvert tiende minutt! Det gjør det enda enklere å reise kollektivt i stedet for å kjøre bil. Se flere tips for en bilfri hverdag på Lilleby her.
 


Nå gleder vi oss til 2020
Til neste år vil både Maskinveita og Lillehjørnet stå ferdig for innflytting. Og det betyr at den nye Extra-butikken på Lillehjørnet snart åpner dørene! Også her er det noen få leiligheter igjen – disse ser du i boligvelgeren vår.
 
Takk for i år, vi sees i det neste!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.