Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

8 grunner til å velge bolig i nybygg

Å kjøpe bolig i nybygg gir deg som kjøper mange fordeler. Visste du at 90 % av de som en gang har kjøpt en ny bolig velger det også neste gang de skal flytte?

1. Du får mer tid til overs
Glem alt av oppussing, maling og ting som må fikses. Bruk tiden på familie, venner og hobbyer, og nyt bylivet i stedet!
 
2. Du kjøper til fast pris
Det er ingen budgivning når du kjøper bolig på Lilleby – du finner alle prisene i boligvelgeren vår. Dessuten er dokumentavgiften ved kjøp av ny bolig betydelig lavere enn ved kjøp av brukt bolig.

Se filmen: Se så fint det er blitt på Lilleby

3. Du bor miljøvennlig
I et nytt, energieffektivt hjem på Lilleby får du gjennomtenkte materialvalg, godt inneklima, lave vedlikeholdsutgifter – og ikke minst billigere strømregning.

4. Balkong og terrasse
Det er en grunn til at mange boligkjøpere drømmer om en egen uteplass. På Lilley får alle nye leiligheter og rekkehus balkonger, franske balkonger eller terrasser – noen prosjekter har til og med felles eller private takterrasser.

Les også: Slik blir utsikten fra Verkstedgården 1
 
5. Du gjør en trygg handel
Veidekke Entreprenør og Veidekke Eiendom er Norges største entreprenør og boligutvikler. Med en solid utbygger i ryggen kan du være trygg på at vi er der også når boligen er overlevert.
 
6. Skap din drømmebolig
Hvis du er tidlig ute, får du muligheten til å tilpasse din nye bolig etter egne ønsker og behov. Gjennom valg og tilvalg av materialer, innredning og planløsning får du et personlig hjem.


7. Attraktive fellesområder
Vi skaper ikke bare boliger, vi skaper nabolag. På Lilleby bygger vi grønne områder, flotte lekeplasser og parker som Maskinparken, Dakotaparken, Sanserommet og mer. Etter hvert kommer dessuten en felles sykkelmekkeplass!

Les også: Slik blir de nye parkene på Lilleby
 
8. Laget for alle livsfaser
Vi bygger alle nye boliger med universell utforming og heis, slik at så mange som mulig skal kunne bruke boligen uten behov for spesielle tilpasninger. Her kan du bli boende så lenge du vil, i alle livsfaser.

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.