Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Adressa på hjemmebesøk på Lilleby

I vår har Adresseavisen laget to flotte "hjemme hos"-reportasjer fra Lilleby.

Adresseavisen HJEM var hjemme hos Christian Vatn og Mari Nyhus Reppe, som bor i et av de første rekkehusene som ble bygget i Konsul Lorcks Hage.

– Vi tenkte egentlig å kjøpe leilighet, for det er litt «too soon» med rekkehus, stasjonsvogn og bikkje for oss, men det føles ikke som noe typisk rekkehusland, dette, med leilighetskomplekser og parker i området, forteller Christian Vatn til Adresseavisen.

Da de flyttet inn for to år siden, var byggearbeidet fortsatt i full sving rundt huset. Heldigvis har det blitt bedre.
 
– Nå er de snart ferdige rundt oss, og vi merker at de nye byggene som kommer opp skjermer for både vind og støy, sier han.

Les "hjemme hos"-reportasjen her.

 

Fra leilighet til rekkehus på Lilleby
Rundt påsketider hadde Adresseavisen dessuten en artikkelserie om de nye bydelene i Trondheim. Slik beskriver de livet på Lilleby:
 
«I et klatrestativ henger et par jenter opp ned. Litt lenger bortenfor skimter man sultne og spente gjester hos Credo, og et par som nyter solen med et glass på uteserveringen til Jossa. 
– Hver gang barn leker i lekestativene utenfor leiligheten, vil Oliver ut. Han er veldig sosial, og kan navnet på nesten alle barna som leker her. Hver gang de går forbi peker han og sier navnet deres, forteller Susann Jamtøy
 
Artikkelen handler om Lilleby-boerne Renato Grottesi, Susann Jamtøy og sønnen Oliver (2). De bor i en leilighet i Ladebekken, og flytter snart inn i et av de nye rekkehusene i Konsul Lorcks Hage 2.
 
De forteller om fordelene ved å bo i et bilfritt område med mange naboer:
«En dag kom en fire år gammel jente og banket på verandadøra deres. Siden da har hun og Oliver vært bestevenner.
– De fleste historiene fra leiligheten handler egentlig om at Oliver møter nye barn og venner. For han er det perfekt å bo i nærheten av mange folk.»
 
Les hele artikkelen om Renato og Susanne her.

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.