Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Åpen visning på Lilleby 30. og 31. januar

Leter du fortsatt etter drømmeboligen? Mandag 30. januar 2017  kl. 13-14 og Tirsdag 31. januar 2017  kl. 17-19 er det åpen visning i Ladebekken 1. Følg skiltingen fra Stjørdalsveien for å finne fram.

Visningen holdes i leilighet A7.4 i 7 etasje, en 4-roms på 123 kvm. Dette er en romslig hjørneleilighet for deg som trives med litt ekstra plass. Den har tre soverom og to bad, og adskilt tv-stue og spisestue. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og en kjøkkenøy som skaper et sosialt og hyggelig sted å være. Selve visningsleiligheten er allerede solgt, men vi har en lignende leilighet igjen i Ladebekken 2, og flere litt mindre leiligheter med samme romløsning.

På Lilleby kan du leve urbant og nære sentrum, samtidig som du bor i et skjermet område i grønne omgivelser. Totalt skal det bygges 1100 leiligheter og rekkehus på Lilleby. I tillegg blir det urban dyrking i pallekarmer og hele 38 mål med park- og rekreasjonsområder. Allerede i dag kan du sjekke boligvelgeren for å se hvilke leiligheter som er til salgs. 


Vi håper å se deg på visning!