Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Åtte høydepunkter fra Lillebyåret 2020


Når hverdagen rundt oss er annerledes og krevende, slik koronaåret 2020 har vært for mange av oss, blir det ekstra viktig å verdsette og dele de gode øyeblikkene. På Lilleby har vi vært så heldige å få oppleve mange fine øyeblikk også dette året – og her er noen av dem, i nabolaget midt i det grønne bylivet.

MARS:

Innflytting i Maskinveita. I mars kunne forventningsfulle kjøpere starte det grønne bylivet mellom rolige Ladeveien og levende Maskinparken. Her bor du mellom felles uteområder, lekeplass og restaurantene Credo og Jossa Mat og Drikke.

Vil du se mer av prosjektet, klikk her.
 

JUNI:

Edoramen åpner i Finnes. Nye Edoramen er Lillebys lokale ramenhus, drevet av Heidi Bjerkan og gjengen på CREDO. Stikk innom Finnes Villa og nyt japansk nudelsuppe som varmer hele kroppen din, laget av rug, urkorn og trønderske råvarer. Åpent for drop-ins og take-away!

Les mer her. 

 

JULI:

Gratis utetrening i Maskinparken. I sommer startet vi med felles utetrening på Lilleby, et lavterskeltilbud flere hadde ønsket seg med øvelser for alle uansett form. Ble raskt et populært tilbud med humørfylte fellestreninger i Maskinparken hver uke.

Les mer her.

 

SEPTEMBER:

Et av landets beste boligprosjekter. Visste du at Lilleby ble kåret til et av landets tre beste boligprosjekter i 2020? – Disse tre prosjektene er gode forbilder for hvordan vi kan bygge for framtiden. Her ser vi modige utbyggere som tør å tenke nytt og åpner opp for et mangfold av beboere i ulike livssituasjoner, skrev juryen om de tre finalistene til Statens prestisjetunge pris for byggkvalitet.

Les mer her.
 

OKTOBER:

Geitmyra matkultursenter åpner. Geitmyras fjerde matkultursenter for barn ligger på Lilleby i Trondheim. Det drives sammen med fabelaktige Heidi Bjerkan og Restaurant Credo. Geitmya bruker matglede til å la barn smake, kjenne, føle, se og lage god og bærekraftig mat.    

Les mer her.

NOVEMBER:

Bildeling på Lilleby. En gladnyhet for deg som ønsker enklere bilhold og mindre bilutgifter. Dette er et pilotprosjekt med bildeling i samarbeid med tjenesten Otto. En elektrisk varebil og personbil er tilgjengelig for alle som har tilgang til parkeringskjelleren ved Ladebekken 9.

Les mer her.
 

DESEMBER:

Gratiskonserter i Maskinparken. Først kom Trondheim kammermusikkfestival til Lilleby. Så kom adventskoret fra Aurum og sang jula inn. Vakker musikk og førjulsstemning til stor glede for oss som lyttet på bakken og balkongene våre. Og slike overraskelser skal det bli flere av neste år!

Se en liten smakebit her.
 

DESEMBER:

Salgsstart i Verkstedgården 2. Klar for å bo et av byens vakreste boligbygg, tegnet av prisbelønte Lund Hagem Arkitekter? Nå har salget startet i Verkstedgården 2, en elegant konstruksjon i tre med skjermet beliggenhet og 56 leiligheter i ulike størrelser. Allerede 17 solgte!

Les mer her.