Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Bli med på gratis utetrening på Lilleby!

I sommer kjører vi i gang noe flere har etterspurt – felles utetrening på Lilleby. Dette blir et lavterskeltilbud som passer for alle, uansett alder, form og fasong. Hiv deg med og rør på kroppen sammen med venner og naboer – vi lover god stemning og sosialt samvær i Maskinparken.

Hva koster dette da, tenker du kanskje? Det koster ingenting. Treningene er gratis – husk bare å meld deg av og gi plassen til noen andre hvis du blir forhindret i å møte.

Treningene vil ledes av Ingrid Sellæg, som har lang erfaring som trenings- og aktivitetsleder. Her vil det være fokus på øvelser som alle trives med, og Ingrid vil selvsagt tilpasse øktene etter vær og temperatur. Treningene krever ikke annet utstyr enn treningstøy, joggesko og vann/drikke. Tar du med godt humør, har du allerede et forsprang.

PS. Påmelding er nødvendig for å delta på grunn av gjeldende smittevernsregler.

MELD DEG PÅ HER

På grunn av smittevernet må vi sette tak på påmelding på 20 personer. Derfor kan det lønne seg å være rask – bruk linken under og meld deg på. Og husk, her er det ikke noe press, bare hyggelig fellesskap på Lillebys eget gress.

Slik gjør vi det:

• 2 dager i uken, i Maskinparken.
• Søndager kl. 13.00 og onsdager kl. 18.00.
• Uke 27 - 40.


Meld deg på, så sees vi på trening. Husk at påmelding er nødvendig for å delta pga gjeldende smittevernsregler.

MELD DEG PÅ HER