Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Credo åpner på Lilleby 21. februar

Når man først skal åpne Nordens beste restaurant, må man gjøre det skikkelig. Nye Jossa Mat og Drikke og Credo Restaurant åpner dørene på Lilleby henholdsvis 20. og 21. februar.

Nå skjer det store ting i den gamle maskinhallen på Lilleby. Credo har fått en spektakulær glassfasade, og kjøkkeninnredningen er også plass. Etter måneder med ombygging kan man nå se tydelig framgang fra dag til dag.

Selve åpningen blir 20. februar for Jossa Mat og Drikke, og du kan reservere bord på brev@jossamatogdrikke.no. Credo Restaurant blir åpner 21. februar, og du kan reservere bord på epost credo@restaurantcredo.no, tlf. +47 954 37 028 eller restaurantcredo.no.

Adressa var på besøk 18. november, og var tydelig imponert over de nye lokalene: 

«Når Heidi viser frem «byggets lille tekniske rom», blir formuleringen servert med glimt i øyet. Det tekniske rommet alene er nesten like stort som gamle Credo. Nye Credo blir 800 kvadratmeter stort, med to restauranter i tillegg til et område for mottagelse i mesaninetasjen og en intim bar inne i grovkjøkkenet. Fire kjøkken vil det bli i alt, i tillegg til et rom for kraftkoking, eget melkerom, kjøttkjøl, grønnsakskjøl, fiskekjøl og utsalgslokaler. Credo-bakeriet vil fortsatt bli inne på Finnes kafé, som åpnet i gamle Finnes barnehjem i sommer. (...) Det er ikke lett å beskrive formatet over det nye lokalet, desto lettere å føle det når en kommer inn i bygget. Dette er eventyrlig, ikke rart gjengen gleder seg til å innta drømmelokalene.»  – Adresseavisen 18. november 2017.

Les Adressa-artikkelen her (kun for abonnenter).