Nyhetsbrev

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Credo får stjerne i Michelin-guiden 2020

I en gammel verkstedhall på Lilleby ligger en av Michelins sjeldne stjerner. Vi er utrolig stolte av at Heidi Bjerkan og Credo Restaurant beholder stjerna i Michelin-guiden 2020!

Dette skriver Michelin om Lilleby-restauranten:

Championing the produce of the Trøndelag region and supporting local farms, fishermen and artisan producers is key to the ingredient-led surprise menu here – all the staff make regular farm visits to broaden their knowledge. Cooking is creative yet understated; natural in style and well-balanced. The airy restaurant with its urban feel is set in a former factory.

Heidi Bjerkan og Credo var dessuten en av restaurantene som fikk det nye grønne emblemet til Michelin for bærekraft – året etter de vant Michelins aller første bærekraftspris. Her gjør Credo et fantastisk arbeid med visjonen "fra jord til bord og tilbake til jord" – en sirkulær driftsmodell med nullvisjon for matsvinn. Alle råvarer kommer til nytte – som utsøkte matopplevelser, eller som jord til dyrking av nye vekster. Dette blir gjort mulig ved hjelp av gårdene Skjølberg Søndre og Fannremsgården.

Se bildene fra Credo Restaurants lokaler da de åpnet i februar 2018