Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

En guide til tre-roms leiligheter i Fabrikkløkka 2

Du har kanskje allerede prøvd boligvelgeren vår, hvor du enkelt kan finne fram de aktuelle leilighetene for dine behov og din prisklasse. Men det er fortsatt mange forskjellige leiligheter å velge blant! Derfor får du her en guide til de forskjellige treroms-leilighetene i Fabrikkløkka 2. Hva er viktigst for deg?

Kanskje drømmer du om en walk-in garderobe? Med leilighet G1.4 får du en praktisk bod ved hovedsoverom som gjør dette mulig. Leilighetene er på 75 kvm, med soverom i hver sin ende av leiligheten.

Tilsvarende leiligheter i flere etasjer:
Leilighet G2.4 i andre etasje
Leilighet G3.3 i tredje etasje
Leilighet G4.3 i fjerde etasje

 Soverom i Fabrikkløkka 2
Noen leiligheter har en ekstra balkong tilknyttet hovedsoverommet.

Hvis du heller vil ha soverommene samlet i en ende av leiligheten, kan leilighet G1.5 eller leilighet G1.8 være noe for deg. Disse er på 76 kvm.

Få soverom med en egen balkong
Lenger opp i etasjene har vi flere leiligheter som ligner G1.5 og G1.8. Den eneste forskjellen er en ekstra godbit – disse leilighetene har en ekstra balkong med utgang fra hovedsoverommet og utsikt mot parkområdene. Dette er:
Leilighet G2.5 i andre etasje
Leilighet G2.8 i andre etasje
Leilighet G3.4 i tredje etasje
Leilighet G3.7 i tredje etasje
Leilighet G4.4 i fjerde etasje

Liker du disse, men kan heller tenke deg en større balkong mot et litt mindre soverom? Da er nok leilighet G4.9 i fjerde etasje din!

Bo godt på 56 kvm
Den mest kompakte og dermed også billigste treroms-leiligheten vi har er leilighet G1.11. Den er på 56 kvm, har en arealeffektiv planløsning og en stor terrasse på hele 21 kvm. Og hvis du liker denne planløsningen, men kunne tenke deg litt mer plass vil leilighet G2.11 på 63 kvm passe perfekt.

Leilighet F4.8
Illustrasjonsbilde av leilighet F4.8, med tilsvarende planløsning som G4.5.

Den største treroms-leiligheten i Fabrikkløkka 2 er leilighet G4.5. Denne er for deg som liker god plass, med hele 87 kvm å utfolde seg på. Her er soverommene på hver sin side av leiligheten, og du får en praktisk bod ved kjøkkenet. Du bør også ta en titt på leilighet G4.8 – en litt mindre versjon av samme leilighet på 74 kvm.

Bo i høyden med utsikt utover Lilleby
Hvis det aller viktigste for deg er at leiligheten er høyt oppe, bør du definitivt se på leilighet G6.3 i sjette etasje og leilighet G7.2 i sjuende. Disse er på 76 kvm, og har to balkonger. Den ene balkongen har utgang fra et av soverommene, med utsikt utover Maskinparken og Credo Restaurant.

Når du kjøper en leilighet på Lilleby får du utrolig mye mer på kjøpet. Her får du tilgang til hele 38 mål med grønne fellesområder og parker, en tursti rett ved og selveste Credo i hagen. Fabrikkløkka 2 er i tillegg nærmeste nabo til Finnes Kafé, med yogastudioet Terra Yoga i andre etasje.

Her kan du se oversikt over prisene på alle leilighetene i Fabrikkløkka 2.