Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Få el-sykkel når du kjøper leilighet i Verkstedgården 1!

Den beste måten å komme seg rundt på Lilleby er på sykkel. Derfor får du en el-sykkel i gave når du signerer kjøpet på din nye leilighet i Verkstedgården 1 – i juli og august 2019!

Lilleby blir en grønn bydel, med bilfrie uteområder og sykkelavstand til det aller meste. Og hvis du velger å kjøpe en leilighet i Verkstedgården 1 i sommer, får du en flott og praktisk el-sykkel med på kjøpet! Du får den allerede når du signerer kjøpet –  en liten forsmak på det grønne bylivet på Lilleby.

El-sykkelen er en Kalkhoff Agattu 1B Move fra vår nabo Sykkelsentralen – en tyskprodusert sykkel med solide Bosch krankmotorer, til en verdi av 20 990,-. 

Les også: Bilfri hverdag på Lilleby – slik kan det gjøres

Det som er så fint med el-sykkel, er at den enkelt erstatter bilen på de unødvendige, men akk så komfortable småturene. Slik som når man skal på butikken, eller skal en vei som er akkurat for lang eller bratt til at det frister å sette seg på sykkelen. Dermed blir det enda enklere – og gøyere – å la bilen stå på Lilleby.

Verkstedgården 1 får en av Lillebys beste beliggenheter. Her blir det 46 leiligheter, fra smarte to-roms på 41 kvm til lyse toppleiligheter på 115 kvm. Sjekk boligvelgeren her, og trykk på leiligheten du er interessert i for å se planløsning.

Dette skriver Sykkelsentralen om velkomstgaven:

«Kalkhoff er en tysk sykkelgigant. Intet mindre. De har en variasjon og en størrelse som gjør at alle elektriske modeller kommer med tre forskjellige motorvalg. Det er sjelden kost. Vi i Sykkelsentralen har her fortrinnsvis valgt Bosch-systemer. Kalkhoff har også lenge vært i Norge, og er for mange en kjent sykkelfabrikk. Som alt annet som kommer fra Tyskland er kvaliteten svært høy, og således er dette et trygt kjøp.» Se detaljene her.

 

 

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.