Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Familiefest i Maskinparken

Åpningen av Maskinparken ble en strålende familiefest med magi, musikk, god mat og moro. Akkurat som livet på Lilleby skal være.

Over 2500 besøkende var innom for å feire åpningen av Lillebys første park. Rasmus og Verdens Beste Band fylte parken med dans og allsang, og det ble magi i lufta da Kevin Lunde viste tryllekunstene sine. Det aller beste var imidlertid folkelivet i parken, der familier koste seg på gresset og barna lekte i de nye lekeapparatene. Den glade stemningen lover godt for framtida på Lilleby. 

Maskinparken skal være en naturlig møteplass for alle som bor på Lilleby, både i hverdagene og festdagene. Parken har trampoliner, klatrevegg og liner man kan balansere på, og fra toppen av den gamle Maskinhallen kan man se utover hele Lilleby. Snart fylles parken med familier som leker, venner som griller og lukten av nyslått gress. Det er dette som er et grønt byliv.