Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Fem store høydepunkt fra 2017

Credo-bygging, hagelag og hundrevis av nye naboer – det har skjedd utrolig mye på Lilleby i år!

1. Credo flytter til Lilleby

Credo i den gamle maskinhallen

I februar fikk vi vite at to av byens aller beste restauranter – Credo og Jossa – får nytt liv i den gamle maskinhallen på Lilleby. Byggingen er godt i gang, og restaurantene åpner våren 2018. Vi kan nesten ikke vente! Les mer om Credo på Lilleby her.

 

2. Finnes Kafé åpner dørene

Finnes Kafé 
Vår nye kafé har blitt byens hyggeligste bydelskafé. Det er Credo Ut På Tur som driver kaféen, og menyen blir satt sammen ut i fra sesongens beste råvarer. I åpningsuka i august kunne vi for eksempel smake en nydelig grillet svinenakke med jordskokk fra Hasselvika, og grillet makrell med kirsebær fra Hardanger og fennikel fra Lillebys eget hagelag. Her kan du lese mer om Finnes Kafé.

 

3. Grønne fingre i Lilleby Hagelag

Urban dyrking med Lilleby Hagelag

Lilleby Hagelag sin aller første sesong ble en suksess. Pallekarmene bugnet med alt fra brokkoli og solsikker til squash og blåbær! Det er Credo og gården Skjølberg Søndre som startet opp hagelaget – og det er åpent for alle som vil være med. Ta kontakt med post@lillebyhagelag.no for å høre hvordan du kan bli med!

 

4. Parkene vokser og gror

Park på Lilleby

I 2017 fikk vi en helt ny park mellom rekkehusene og Ladebekken 1 og 2! Med klatrestativ, sklie og flotte solbenker. Maskinparken, vår første park, var dessuten like fin og grønn i år også – og her har vi til og med plantet klatreplanter i den gamle stålstrukturen i maskinhallen.

 

5. Mange nye naboer 

Ladebekken 1 ble innflyttet i mars

Hundrevis av nye Lilleby-boere flyttet inn i Ladebekken 1 i mars i år. Nå, i desember, flytter våre nye naboer i Ladebekken 2 inn også!