Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Finn din to-roms leilighet i Fabrikkløkka 2

Du har kanskje allerede prøvd boligvelgeren vår, hvor du enkelt kan finne fram de aktuelle leilighetene for dine behov og din prisklasse. Men det er fortsatt mange forskjellige leiligheter å velge blant! Her får du derfor en guide til de forskjellige toroms-leilighetene i Fabrikkløkka 2. Hva er viktigst for deg?

I første etasje på Fabrikkløkka 2 kan du få veldig mye for pengene. Ta leilighet G1.12 for eksempel, en hjørneleilighet med østvendt terrasse og god planløsning. I denne leiligheten får du aller mest kvm for prisen – hele 44 kvm for 2,59 mill.

Hvis du gjerne vil ha en arealeffektiv leilighet på bakkeplan, er både leilighet G1.6 og leilighet G1.7 svært gode alternativer. Begge leilighetene er på 36 kvm, og har sørvendte terrasser på 12 kvm. Vi har også tilsvarende leiligheter lenger opp – leilighet G2.10 i andre etasje og leilighet G3.9 i tredje etasje.

 

Illustrasjonsbilde av leilighet G5.1
illustrasjonsbilde av stua i leilighet G4.1 og G6.1.

For deg som ikke har nok med én balkong, men helst vil ha to – ta en titt på leilighet G4.1 i fjerde etasje. En flott hjørneleilighet med balkong på hver sin side av leiligheten, praktisk bod og arealeffektive løsninger. Vil helst enda lenger opp i høyden, sier du? Ikke noe problem – hva med leilighet G6.1 i sjette etasje?

Få større plass på soverommet
Noen av leilighetene har mer plass på soverommet enn andre. Både leilighet G2.7 og leilighet G3.6 har romslige soverom på 11 kvm. Disse leilighetene har helt åpen løsning mellom entré, kjøkken og stue. Hvis du heller vil ha adskilt entré, bør du ta en titt på leilighet G2.6 og leilighet G3.5, som begge har både 11 kvm-soverom og entré i eget rom.

 

Illustrasjonsbilde av leilighet G5.2
illustrasjonsbilde av leilighet G5.2.

Kanskje du drømmer om en ekstra stor balkong for varme sommerkvelder? Leilighet G2.2 i andre etasje har en flott balkong på hele 23 kvm. Og hvis det ikke er nok, har vi faktisk en leilighet i femte etasje, leilighet G5.2, med balkong på hele 26 kvm. Begge er flotte og lyse hjørneleiligheter på 47 kvm, og har en praktisk bod med gode oppbevaringsmuligheter.

Nyt utsikten mot Maskinparken
Vil du helst ha en balkong som vender mot parkområdene, kanskje? Med leilighet G2.12 og leilighet G3.11 får du balkong med utsikt mot Maskinparken og nye Credo Restaurant. Dette er flotte hjørneleiligheter på 44 kvm.

Når du kjøper en leilighet på Lilleby får du utrolig mye mer på kjøpet. Her får du tilgang til hele 38 mål med grønne fellesområder og parker, en tursti rett ved og selveste Credo Restaurant i hagen. Fabrikkløkka 2 er i tillegg nærmeste nabo til Finnes Kafé, med yogastudioet Terra Yoga i andre etasje.

Her kan du se oversikt over prisene på alle leilighetene i Fabrikkløkka 2.