Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Her fikk deltakerne virkelig brynt seg!

Mandag 28. september ble en annerledes dag på Lilleby. Et stort filmteam fra NRK og en gjeng med ekstra barske kvinner og menn hadde tatt turen til gjørmegropa der kommende prosjekter skal bygges. Dagens oppgave? Komme ett steg nærmere i kåringen av Norges Tøffeste.

– Vi er veldig takknemlige for at vi fikk lov til å bruke tomta på Lilleby til innspilling, sier Njord Røv, prosjektleder for Norges Tøffeste i NRK.

Norges Tøffeste er en konkurransebasert realityserie på NRK. De fleste forbinder serien med Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som Funkygine, fra sesong 2. Her hjelper det ikke å bare være rask eller sterk – deltakerne må ha smartness og balanse for å komme seg gjennom den nådeløse løypa.

I år foregikk hele innspillingen i Trondheim, hvor opplegget gikk ut på å teste deltakerne i ulike øvelser innen fysisk og psykisk styrke. Utfordringene var harde og krevende for kroppen, i tillegg til lite mat og søvn og prøvelser som utfordrer deltakernes mentale styrke.

Hvorfor Lilleby?
Røv bekrefter at Lilleby var et ideelt valg for den krevende hinderløypa. NRK var på mange befaringer rundt om i Trondheim, hvor produsentene så etter et røft, urbant landskap som matchet konseptet. Byggetomta på Lilleby ga innspillingen akkurat den riktige rammen.

– Det ser tøft ut på tomta. Der hadde vi gjørme, stein, store dunger, jernbanelinja som gikk forbi og rester etter industri innpakket i en urban bydel. Det var helt perfekt, sier Røv.

Perfekt dag for innspilling
Innspillingsdagen var en særdeles fin mandag i Trondheim, med sol og varmt vær. Produksjonen gikk akkurat som NRK hadde håpet.

– Deltakerne fikk virkelig brynt seg på Lilleby. Det ble klatring over høye hinder og kryping langt nede i gjørma. Det ble båret tungt, veltet dekk og balansert. Her fikk de brukt et stort ferdighetsregister, sier Røv.

Når får vi se Lilleby på skjermen?
Programmet får premiere på NRK vinteren/våren 2021. Gjett om vi gleder oss til å se Lilleby i aksjon og hvem som kan kalle seg Norges Tøffeste.


– Dette blir bra TV. Det er jeg helt sikker på, lover Røv med et bredt smil. 

Alle foto: Erlend Lånke Solbu, NRK.

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.