Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Hils på PT-Siver!

Nå har PT-Ingrid mammapermisjon, og frem mot sommeren er Siver vikaren som kommer til å ta over flesteparten av utetreningene!

Vil du vite mer om de felles utetreningene? Les mer og meld deg på i vårt påmeldingsskjema!

Siver studerer bevegelsesvitenskap på NTNU og har allerede vært med på en del av treningene siden oktober. Han forteller at det alltid er gøy å trene med gjengen på Lilleby:

"Gjengen her er kjempepositiv! Det er alltid god stemning, og hard innsats på hver økt. Uansett hvordan dagen har vært drar jeg alltid herfra med et smil."

Hva synes du om initiativet med felles utetreninger?
Det er helt genialt. Man får med folk på forskjellige nivåer, alle heier på hverandre og du får et felleskap i borettslaget. I tillegg blir det kanskje enklere å slenge seg med for de som ikke føler at et gymmedlemskap er aktuelt. Samtidig så kan man bli inspirert til å trene utenom de felles øktene.

Hva er det beste med å trene ute?
Det beste er når det er skikkelig dårlig vær. Jo dårligere vær det er når jeg er ute å løper, desto bedre. Når det blåser i mot og piskregner, da får du virkelig kjenne på følelsen av å ikke gi deg!

Siver har også noen gode tips for deg som vil lage ditt eget lite hjemmegym. Han anbefaler å kjøpe strikk og håndtak, fra for eksempel Ikea, som du fester i flere forskjellige høyder. Etter det kan du bare spørre Siver etter trening, så viser han deg hvordan du får trent alt det viktigste. Enkelt og effektivt!

Og helt til slutt, hva synes du om Lilleby?
Området er kjempekoselig! Nå er kanskje ikke jeg helt objektiv siden jeg bare har masse hyggelige opplevelser her, men det er et fint område. Så er de flinke til å henge opp lys. Det mener jeg er et lite felles ansvar, å lyse litt opp i mørketiden!