Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Få julegrøt og gløgg på Lilleby på søndag

Vi gleder oss SÅ mye til jul at vi ikke klarer å vente lenger. Derfor tjuvstarter vi jula på Lilleby søndag 24. november kl. 14-16 – med julemusikk, gløgg og julegrøt for alle på Jossa Mat og Drikke!

Det har skjedd mye på Lilleby i år. Credo fikk sin første Michelinstjerne, Maskinparken TRE vant årets trebyggeri, og snart skal mange nyinnflyttede feire jul på Lilleby for første gang.

På søndag får du muligheten til å se hvor fint vi har fått det. Da holder vi førjulsvisning fra kl. 14 til 16 på Lilleby, med både julegrøt, gløgg og full julestemning på Jossa Mat og Drikke. I tillegg blir det julegodt for de minste – så lenge det rekker!

Denne søndagen er for deg som gleder deg så mye til jul at du ikke klarer å vente lenger – akkurat som oss – og for deg som er på utkikk etter drømmehjemmet på Lilleby. Det blir god anledning til å se seg litt rundt i området og slå av en prat med en megler.

Meld deg på facebook-arrangementet her, så vet vi omtrent hvor mange vi skal koke grøt til!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.