Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Kulinarisk utekino i Maskinparken

Kosmorama kommer til Lilleby 12. mars, og sammen med Edoramen arrangerer de kulinarisk utekino med japansk tema i Maskinparken!

På lerretet spilles de to japanske filmklassikerne: «Ponyo på klippen ved havet» og «Tampopo». Og hva er vell bedre tilbehør enn varme og superdigge boller med ramen fra Edoramen!

Som stolt sponsor av Kosmorama har vi fått muligheten til å gi ut to gratisbilletter til hver forestillig! Gå inn på vår Facebook eller Instagram for å bli med i konkurransen. Vinnere blir trukket onsdag 9. mars.

Ponyo på klippen ved havet (2008)
Denne historien er inspirert av H.C. Andersens fortelling om «Den lille havfrue», og handler om en liten gullfiskprinsesse som ønsker å bli til et menneske. 

Brunhilde bor under vann sammen med sine søstre og sin far Fujimoto. Når hun havner på avveie, fanget i en glasskrukke, blir hun funnet på land av den fem år gamle gutten Sondre, som omdøper henne til Ponyo.


Tampopo (1985)

Tampopo er en av Japans beste og mest originale kultkomedier gjennom tidene. 

Enken Tampopo driver en liten ramen-sjappe. Sammen med trailersjåførene Goro og Gun blir hun innblandet i en serie snedige hendelser, i forsøket på å lage helt perfekte nudler. Billetter kjøper du på kosmorama.no, og de inkluderer både film og ramenbolle!

Takk til alle som var med å skape ekte filmmagi for store og små! Det var utrolig gøy å se så mange matglade filmentusiaster i Maskinparken.