Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Lilleby-året: 10 favoritter fra 2016

2016 har vært et innholdsrikt år på Lilleby, med både yoga, parkliv, bygging og innflytting. Her er våre 10 Lilleby-favoritter fra året som gikk – i tilfeldig rekkefølge:

1. Åpning av Lillebys første park
Maskinparken er den første parken av 38 mål grøntarealer på Lilleby, og åpningen av parken var ett av årets store høydepunkt. Over 2500 besøkende kom for å feire den nye parken, og det ble en herlig familiefest med magi, musikk, god mat og moro. Akkurat som livet på Lilleby skal være. Les mer og se bildene fra åpningen her.

 

2. Over 100 små og store familier kjøpte Veidekke-bolig på Lilleby
Over 100 Veidekke-boliger ble solgt på Lilleby i 2016! Det er mange forventningsfulle innflyttere i mange forskjellige typer hjem – fra ettroms leiligheter på 29 kvm til rekkehus og penthouse-leiligheter på 156 kvm. Og det er fortsatt noen få boliger igjen. Drøm deg bort i de ledige leilighetene på Lilleby i boligvelgeren vår.


3. Hjem til jul i Konsul Lorcks Hage
2016 var året der drømmen om et grønt byliv ble virkelig for de første innflytterne. De urbane rekkehusene i Konsul Lorcks Hage var først ut, og i november flyttet kjøperne inn i sine nye hjem. Akkurat tidsnok til å kunne feire sin første jul på Lilleby.

 Bygging av Ladebekken 1

4. Storstilt bygging i Ladebekken 1 og 2
I det vi går over i et nytt år, står Ladebekken 1 så godt som ferdig. I løpet av februar/mars kan alle kjøperne flytte inn i sine splitter nye leiligheter! Her har vi dessuten innredet en stor og fin visningsleilighet, slik at det nå er mulig å komme på besøk og kjenne på det grønne bylivet i en ferdig leilighet. I Ladebekken 2 er byggingen godt i gang, og leilighetene skal stå ferdige i årsskiftet 2017/2018. Vi har kun 3 leiligheter igjen i denne blokka, fra 84 m2 til 111m2.

 

5. Maskinparken 1 er i gang
Vi startet salget av Maskinparken 1 i juni, og gravingen er allerede i gang. Maskinparken 1 ligger ytterst på tomta til Lilleby, vendt mot Trondheimsfjorden på den ene siden og felles parkareal på den andre. Ta en tur innom boligvelgeren vår for å se de 7 ledige leilighetene i Maskinparken 1.
 

6. Maskinparken 2 i hjertet av Lilleby
Maskinparken 2 kom for salg i høst, og ligger i hjertet av Lilleby med den grønne parken rett utenfor døra. Her er det 13 leiligheter igjen, fra 53 m2 til 80 m2, som du kan se i boligvelgeren vår.

 Terra Yoga i Maskinparken

7. Ro og balanse med Terra Yoga
Den aller første innflytteren på Lilleby var yogasenteret Terra Yoga i gamle Finnes Barnehjem. Terra Yoga skal være en trygg oase – fritt fra hverdagens stress og mas. Tilbud og møteplasser som Terra Yoga er med på å vekke nye Lilleby til live. Les mer om Terra Yoga i intervjuet med grunnleggeren Anne Devismes, der hun forteller om sin reise fra kjernefysikk til yoga.

 

8. Bylivet vokser mot Lilleby
Lilleby og området rundt er på vei til å bli en av byens mest spennende bydeler. Rett borti gata fra Lilleby har E.C. Dahls Bryggeri åpnet dørene til sin splitter nye pub og restaurant - og bare en kort sykkeltur videre langs Ladestien, finner du den nye Ladekaia. Det urbane bylivet kommer nærmere og nærmere.

 

 Lilleby Hagelag

9. Lilleby Hagelag gjør seg klar til våren
Fra våren 2017 starter Lilleby Hagelag med urbant landbruk i pallekarmer på Lilleby. Hagelaget er åpent for alle, både Lilleby-boere og andre som ønsker å dyrke mat i byen. Har du en urban bonde i magen? Les mer og registrer deg her for å få uforpliktende informasjon etter hvert som Lilleby Hagelag etableres.

 

10. Kafé på Lilleby – 2017 lover godt!
Til våren åpner Credo ut på tur en ny og spennende kafé i 1. etasje på Finnes – Lilleby Matglede. Dette blir et sted der vi alle kan møtes for en god kaffe, godt brød og en god prat. Vi gleder oss allerede til 2017!