Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Full jazz på Lillebyfestivalen 2022

Etter en livlig dag med fantastiske artister og et publikum som storkoste seg, er det ingen tvil om at Lilleby byr på både sjarm, opplevelser og glede for både store og små.

Barnas festival 

Det hele åpnet med barnas jazzparade i maskinparken.

Det var full fart og topp stemning da musikerne fra Quintus og to barnehagelærere ledet showet.

Like etter var det rytme og dans som stod på programmet. Janneke de Beer ledet dansekurs, samtidig som Lasse Ehn holde trommekurset “trommegryten”. For de aller minste var det Babysang.

Geitmyra Credo lærte barna å lage pizza på fantastiske lokale poteter og skogens gull. På årets festival myldret det av engasjerte barn og store smil.

"Vi hadde en fantastisk flott festival med nydelig vær. Jeg telte over 120 mennesker i Lillebyparaden!" – Forteller Harald Alvestrand som er blant arrangørene. 

Kveld i Maskinparken

Som oppvarming og stemningssetter før kveldens festivalprogram, ble det ettermiddagskonsert med Spontan Trio trio feat. John Pål Inderberg. Etterpå var det tid for dansk-norsk visejazz fra Karan på Brua og allsang med Joni Mitchell og Black Crow sine coverlåter. 

Og sist, men ikke minst en konge-avslutning på Lillebyfestivalen 2022, med brassbandet Quintus sammen og Trica Bouetté fra selveste New Orleans. 

Tusen takk for besøket, og alle som var med på å skape en unik opplevelse på Lilleby. Vi gleder oss allerede til å se hva Lillebyfestivalen finner på til neste år.