Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Lillebyfestivalen – nok en suksess!

Lillebyfestivalen inntok Maskinparken for tredje året på rad. Den sjarmerende kulturfestivalen viste nok en gang at den har funnet sin plass i hjertene til Lilleby-beboerne.

Barnas eldorado 

Den årlige jazzparaden satte tonen for hele dagen. Lokale musikere åpnet showet og dro publikum inn i en verden av rytmer og melodier som fikk små og store føtter til å bevege seg. 

Resten av dagen bydde på en imponerende rekke av aktiviteter og underholdning for de yngste deltakerne. Fra forestillingen «Bare Fjas og Blågras» som fikk latteren til å runge, til Vitensenterets fascinerende vitenshow som ga barna en smakebit av naturvitenskapens forunderlige verden. 

 

Credo Kompetansesenter tok også en viktig plass i programmet, og tema for dagen var: «Trønderske råvarer». Barna fikk lære om regionens rike kulinariske arv, og hvordan man kan lage de mest smakfulle rettene med lokale ingredienser. Ansiktsmaling var også veldig populært, og små kunstnere kunne la fantasien løpe fritt.

Sommerkveld i Maskinparken

Når solen begynte å gå ned, forvandlet Lillebyfestivalen seg til et eldorado for musikkelskere. Kveldsprogrammet bød på en rekke talentfulle artister – Thomas Brøndbo, The Spuds, og Påtår. Sammen sørget de for nok en uforglemmelig sommerkveld i Maskinparken.

Selv om Lillebyfestivalen 2023 nå er historie, blir det allerede snakket om Lillebyfestivalen 2024. Hold av datoen 10. august neste år – da braker det løs på nytt i Maskinparken.