Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Følg utviklingen på Lilleby

Det skjer veldig mye på Lilleby for tiden. Snart får vi enda flere parker og møteplasser, og ikke minst flere leiligheter og rekkehus!

Det tidligere industriområdet på Lilleby har blitt et levende, grønt nabolag. Over 600 mennesker har flyttet inn, og det samme har Credo Restaurant med sin Michelin-stjerne, Jossa Mat og Drikke og Finnes Kafé. Lilleby Hagelag er i gang med å dyrke årets grønnsaker, og vår første dagligvarebutikk, Joker Lilleby, er på plass. Men nå kommer det enda mer.
 
Les: Slik blir de nye parkene på Lilleby
 
Snart er det klart for enda flere parker, møteplasser og boliger på Lilleby. Her kan du bo sentrumsnært og urbant i leilighet eller rekkehus, men samtidig skjermet og tilbaketrukket i grønne omgivelser. Det vil lønne seg å følge med framover!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.