Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg her for å få nyhetsbrev om boligsalg, bygging og utviklingen av livet på Lilleby.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Credo Restaurant får stjerne i Michelinguiden!

For første gang i historien har Trondheim fått plass i den sagnomsuste Michelinguiden. Det har Heidi Bjerkan på Lilleby sørget for.

I 2019 finner du nemlig en gammel maskinhall på Lilleby i guiden for de beste restaurantene i verden, og en fantastisk fortjent Michelinstjerne til Credo Restaurant. Dermed blir Heidi Bjerkan den aller første kvinnelige kjøkkensjefen med michelinstjerne i Norge!

Dette skriver Michelinguiden om Credo Restaurant:

«An airy restaurant with an up-to-date urban feel, set in a striking former factory. Championing the produce of the Trøndelag region and supporting local farms and artisan producers is key to the ingredient-led 20-26 course surprise menu. Cooking is highly creative yet understated; natural in style with a delicate balance.»

Heidi Bjerkan vant i tillegg Michelinguidens aller første bærekraftspris. Dette er heller ikke uten grunn. Credos drives med visjonen "fra jord til bord og tilbake til jord" – en sirkulær driftsmodell med nullvisjon for matsvinn. Alle råvarer kommer til nytte – som utsøkte matopplevelser, eller som jord til dyrking av nye vekster. Dette blir gjort mulig ved hjelp av gårdene Skjølberg Søndre og Fannremsgården.

 

Se filmen om stjernevinnerne Fagn og Credo Restaurant, laget av Berre Kommunikasjonsbbyrå for Visit Trondheim:

Se bildene fra Credo Restaurants lokaler da de åpnet i februar 2018