Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

På boligjakt? Nå er Verkstedgården 2 i salg

På jakt etter ny bolig på Lilleby? Gode nyheter – nå starter salget på Verkstedgården 2. Velg mellom 56 nye leiligheter i en perle av et bygg, midt i det grønne bylivet.

Vite mer? Bruk kontaktskjema under.

Verkstedgården 2 blir et urbant og elegant bygg i 8 etasjer med sentral og skjermet plassering på Lilleby. Bygget får utstrakt bruk av trepanel, vinduer som strekker seg fra tak til gulv, og romslige terrasser og balkonger. Bak utførelsen av Verkstedgården 2 står prisbelønte Lund Hagem Arkitekter.

De 56 leilighetene blir en miks av 2-roms, 3-roms og 4-roms. Alle enhetene planlegges med vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom, lys eikeparkett og tidsriktig kvalitetskjøkken fra Sigdal.

Alle detaljer med forbehold om endringer i prosjektet.

Vil du vite mer om Verkstedgården 2, kjøpe bolig nå eller melde interesse? Fyll ut og send inn skjemaet, så tar vi kontakt.


 

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.