Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Vi forlenger utetreningstilbudet!

Etter masse positive tilbakemeldinger og økt interesse har vi bestemt oss for å forlenge treningstilbudet til ut juni. Bli med da vel, det er helt gratis!

Vi tok turen innom utetreningen på tirsdag for å snakke med noen sporty lillebyere, og høre hva de synes om treningene. Der møtte vi Kine, Julianne og Siri som alle har vært med helt siden i sommer. 

I følge Kine er noe av det beste med tilbudet at det er veldig lavterskel: «Det er bare å gå rett utenfor dørstokken så er man på trening. Det er kort vei til dusjen etterpå og PT-Ingrid er veldig flink og positiv»

«Ja PT-Ingrid er proff altså» legger Julianne til. «Det er mange av de samme øvelsene, men hun setter dem sammen på nye måter slik at man får variasjon, og det blir aldri helt likt. Det er noe med å ha noen som forteller deg akkurat hva du skal gjøre og pusher deg litt, uten at det blir for hardt. Hun er både blid, inspirerende og veldig flink til å motivere!»

Det er kjempestas at lillebyerne er så fornøyde med utetreningstilbudet. Vi håper enda flere av dere har lyst til å bli med. Nå som sommeren er på vei vil utetrening bare bli bedre og bedre!

Det er obligatorisk påmelding så finn en dato som passer for deg, og meld deg på.

Meld deg på utetrening her