Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Nå kommer våren til Lilleby

Gled deg til Lilleby-våren. Da blir det både dyrkekurs med Lilleby Hagelag, ferdigstilling av flotte leiligheter og byggestart i et helt nytt område.

Det spirer og gror i hagen
Lilleby Hagelag har store planer for Lilleby-våren. Rundt påsketider begynner de å så frø innendørs, for så å plante vekstene ut i pallekarmer når været tillater det.
– I år har vi egenproduserte frø, som vi har høstet og tørket fra fjorårets vekster, sier Martin Gregersen i Lilleby Hagelag. Siden de også lager egen kompostjord, trives både urter, grønnsaker og blomster svært godt på Lilleby.
– Nå har vi som mål å sette i gang med kompostering for hele nabolaget. Det beste hadde vært hvis vi får samlet alt av matavfall på Lilleby i komposten, slik at vi kan lage ordentlig god jord for dyrking, sier han.
 

 
Etter påske skal hagelaget holde kurs – gratis for alle som har kjøpt bolig på Nye Lilleby. Tema for kurset blir dyrking på balkongen. Det er flere arter som egner seg spesielt godt for balkongdyrking, små planter som tar liten plass, men allikevel gir mye.
– Etter hvert vil vi også selge små planter, en startpakke med urter og spiselige vekster for folk som vil begynne å dyrke selv, sier Gregersen. Du kan følge med på Lilleby Hagelags facebookside for mer informasjon – og kanskje du vil bli medlem?
 
Les også: Lilleby Hagelag samarbeider med Skjølberg Søndre
 

 
Flytt inn i Lilleby-våren
Hele tre byggetrinn står ferdige i løpet av våren og sommeren 2020. Maskinveita blir ferdig rundt mars, Lillehjørnet blir ferdig i juni-juli og Fabrikkløkka 2 er allerede ferdigstilt. Vi har ennå noen flotte leiligheter igjen – de kan du se i boligvelgeren vår. Våren 2020 er et perfekt tidspunkt å flytte inn på Lilleby, med disse byggetrinnene blir nemlig hele det første området ferdigstilt. Nyt vårsola på balkongen, se parkene bli grønnere og grønnere og kjenn at bydelen våkner fra vinterdvalen.
 

 
Byggestart på et helt nytt område
Nå har vi startet bygginga i Verkstedgården 1 – det første byggetrinnet i det nye området på Lilleby. Dette blir en av bydelens beste beliggenheter, solfylt og omgitt av nye, grønne parker. Om boligjakten din er litt mer langsiktig, bør du definitivt sjekke ut leilighetene i Verkstedgården 1 i boligvelgeren vår. Her blir det innflytting sommeren 2021, så du har god tid til å planlegge og gjøre tilpasningene du ønsker.
 
Les også: Slik blir de nye parkene på Lilleby
 

 
Parkene våkner til liv
Noe av det beste med våren på Lilleby, er livet mellom husene. Barna på lekeplassen, turfolk på vei til Ladestien og byfolk på kafé. Snart åpner Jossa Mat og Drikke uteserveringen også – med fantastiske retter til både lunsj og kvelds for en rimelig penge. Vi gleder oss!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.