Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Ny bydel - grønt byliv

Tilbaketrukket på terrassen med ei god bok. Barnebarn i fri utfoldelse på plena. Piknik med gode venner i parken mens eksamen puster deg i nakken. Kaste seg på sykkelen inn til byen en fin sommerkveld. Det er det grønne byliv.

På Lilleby kommer det en splitter ny bydel. Her får du muligheten til å bo i grønne, rolige og tilbaketrukne omgivelser som er fri for trafikk, støy og kaos. Det mest unike med Lilleby er beliggenheten. Du kan sykle eller gå til både sentrum, Solsiden og Lade, samt at det er svært gode bussforbindelser til området. Her har du shopping, dagligvare, skole, barnehage og andre viktige servicefunksjoner i umiddelbar nærhet.

På over 100 mål skal det bygges 1100 rekkehus og leiligheter. Men Lilleby blir også en grønn oase midt i byen. Boligene vil være omgitt av hele 38 mål med parkområder, i tillegg til hageparseller, felles takterrasser og utearealer. Det betyr at du kan dyrke grønnsaker og blomster midt i byen og leve ut drømmen om grønne fingre. Det finnes ingen andre sentrumsnære boligprosjekter som satser så mye på grønne omgivelser!

Lilleby blir et bilfritt område. Parkeringsplasser vil være i parkeringskjeller eller utenfor boligområdet.