Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

ØKOUKA 2017: Biodynamisk marked på Lilleby

Fredag 22. september åpner ØKOUKA i Sør-Trøndelag – og åpningsarrangementet skjer på Lilleby! Her blir det blant annet et stort marked med økologiske og biodynamiske varer.

Åpningen starter kl. 11. Det blir et godt gammeldags torgmarked på plassen foran Finnes Barnehjem, hvor du kan få tak i fra surdeigsbrød, oster, rømme, smør, grønnsaker, surkål, honning, kjøttprodukter og alt hjertet kan ønske seg av økologiske og biodynamiske varer. Her kan du også få tips om dyrking og bærekraftig livsstil, eller til og med klippe håret ditt! Les mer om arrangementet her.

Denne fredagen kan du dessuten bli med på fermenteringskurs med Paleoterapeuten på Finnes Kafé, og senere i uka blir det gjør-det-selv såpeverksted på samme sted.

ØKOUKA 22.-30. september er en feiring av norsk økologisk mat, og skal formidle både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Uka vil vise frem mangfoldet av landbruk- og matproduksjon i Norge og knytte det til folks hverdag. Da passer det bra å åpne uka på Lilleby, der Finnes Kafé og Credo/Jossa knytter økologisk grønnsaksdyrking og tradisjoner med nye matopplevelser og grønt byliv.

Velkommen til fest, marked, god mat og inspirasjon!