Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Opplev utsikten fra Tårn 12

Tårn 12 står klar til innflytting og meglerne våre kan endelig invitere til visning i de siste ledige leilighetene!

Kort om leilighetene:


Toppleilighet i 12.etasje med utrolig utsikt

Fantastisk 3-roms toppleilighet med store vindusflater som virkelig lar deg nyte utsikten. På hovedsoverommet finner du en herlig sittenisje i vinduskarmen, omkledningsrom og eget bad med både dusj, dobbel servant og badekar.

Kjøkkenet er levert av Sigdal og har fått vesentlige oppgraderinger:

  • Hvitevarer fra NEFF
  • Dampovn
  • Nedfellbar ventilator
  • Vinskap
  • Quooker
  • Benkeplate i kompositt

Også elektroleveransen er oppgradert, med downlights i soveromsgang, spotskinne på stuen – og flate stikk, dimmere og brytere. I kjelleren har du to parkeringsplasser og ekstra stor bod.

Leiligheten har to takterrasser. Den største er på hele 30 kvm, har utgang fra stuen og perfekt beliggenhet mot sørvest. Stuen har to sittenisjer.

 

Vestvendt hjørneleilighet i 10. etasje med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden 

Lekker og påkostet 3-roms hjørneleilighet med oppgradert kjøkkeninnredning fra Sigdal. Dette inkluderer blant annet vinskap, Quooker, ledstrips belysning, benkeplate i kompositt og hvitevarer levert av NEFF.

Leiligheten har to bad, det ene finner du ved entreen, og det andre ligger i soveromsfløyen sammen med en omkledningssone. Også elektroleveransen er oppgradert med downlights i soveromsgang, spotskinne på stuen – og flate stikk, dimmere og brytere. 


Fin og solrik 3-roms hjørneleilighet med egen hage

Leiligheten har en stor sørvestvendt terrasse på 30 kvm – og egen privat hage. Kjøkkenet er romslig med innredning levert av Sigdal, og sittenisje i vinduskarmen. Hovedsoverommet er over 11 kvm, og har i tillegg eget omkledningsrom. 

Se planløsninger og mer informasjon om de ledige leilighetene i boligvelgeren!