Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Slik blir de nye parkene på Lilleby

Lilleby blir en grønn bydel. Her kan du bo sentrumsnært, og samtidig være omgitt av grønne parker og uterom. Landskapsarkitektene i Asplan Viak jobber nå med å planlegge fortsettelsen av uteområdene på Lilleby – her får du en liten sniktitt:

Dakotaparken
Rett på den andre siden av trehusene i Dakota, kommer det en stor og solrik park. Her blir det noe for alle, slik som benker, lekeapparater for barna og grønne plenarealer for piknik eller ballspill. Det er også satt av plass til Lilleby Hagelag, slik at urtene og grønnsakene får mest mulig sollys.
 
Sanserommet
Sanserommet kommer rett ved de nye boligene i Verkstedgården 1. Et spennende møtested med noe for alle sansene – lukt, syn, hørsel og smak. For eksempel et fuglebad, fargerike og velduftende blomster, bær du kan spise og diverse planter som tiltrekker seg humler og sommerfugler.

Sykkel- og mekkeplassen
Ved siden av leilighetene i Verkstedgården 2 får vi en egen sykkelmekkeplass! Her kan du fikse det som trengs på sykkelen din, slik som å fylle luft i dekkene eller gi den en vask. Dermed er du klar for å sykle på nye eventyr – til Solsiden på fem minutter, eller til Korsvika på åtte.
 
Pulssonen
Lenger øst i Lilleby-området kommer det en flott utendørs treningspark. Perfekt for aktive treningsentusiaster, men også for deg som er ute på søndagstur. Vi skal tilrettelegge for ulike typer aktiviteter, slik at folk i alle aldersgrupper kan finne noe som passer for seg.

Pusterommet
Parkene på Lilleby handler ikke bare om å holde seg i aktivitet. Det skal også være rom for å slappe av. I Pusterommet kan du sette deg ned, få ly for vinden og bare nyte det grønne bylivet.
 
Løkka
Denne parken blir et fint sted å ta med seg en ball, eller kanskje spille badminton. Her kan du også invitere hele familien på krokket, eller utfordre naboene til en omgang med kubb!
 
I tillegg til disse parkene, holder vi på å planlegge en lekeplass for de aller minste, et bydelsknutepunkt midt i området, og et større offentlig torg lengst øst. På sørhellinga, bakken som går opp mot City Lade, blir det også et grønt friområde med sol hele dagen. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for følge utviklingen av vår nye, grønne bydel!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.