Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Slik blir utsikten fra Maskinparken 2

Det er fortsatt noen få flotte leiligheter igjen i Maskinparken 2. Her ser du illustrasjonsbildene fra en av dem – leilighet D4.4.

Maskinparken 2 ligger i hjertet av Lilleby, omgitt av grønne områder. Den grønne Maskinparken ligger rett utenfor døra, med en av Nordens beste restauranter, Credo,  i den gamle maskinhallen. Leiligheten på bildene er D4.4 – en 3-roms på 85 kvm. Her kan du se planløsningen for D4.4. Det er en romslig og åpen hjørneleilighet med stort oppholdsrom og åpen løsning mellom stue og kjøkken. Det ene soverommet har en tilknyttet walk in-garderobe. Fra den sørvendte balkongen på 12,1 kvm kan du slappe av i sola og se utover Lilleby – perfekt for varme sommerdager med en god bok.

 

Leilighet D4.4 i Maskinparken 2

Akkurat denne typen leilighet har vi flere av i Maskinparken 2 – alle med sørvendte balkonger. Prisene varierer fra 5 mill for leilighet D2.3  i andre etasje, til 5,95 mill i leilighet D5.3 i femte etasje. Disse er innflytningsklare allerede i slutten av 2018.  Se de ledige leilighetene i Maskinparken 2 her. 

Ta gjerne kontakt med meglerne våre hvis du har spørsmål!