Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Slik blir utsikten fra Verkstedgården 1

Du har kanskje fått med deg at Verkstedgården 1 får en av de beste beliggenhetene på Lilleby. Utsikten blir heller ikke så verst!

Slik er utsikten fra 8. etasje mot vest, hvor man kan se ut over de nye husene og grønne parkene på Lilleby. Nyt den på balkongen, på det stilrene kjøkkenet fra Sigdal eller det lyse, åpne oppholdsrommet. Det er flotte leiligheter igjen i Verkstedgården 1, med to eller tre soverom, og alle, uansett størrelse, får romslige balkonger eller terrasser på minst 10 kvm. 

Se alle ledige leiligheter i Verkstedgården 1 i boligvelgeren vår.

Et eksempel på en leilighet i 8. etasje er VG1 0805 – en flott 4-roms leilighet med hjørnebeliggenhet. Leiligheten har to bad, en stor, åpen stue- og kjøkkenløsning og en flott balkong på hele 23 kvm. Her kan du se planløsningen og lese mer om denne leiligheten.

 

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.