Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Sporty naboskap i vinterkulda

I fjor sommer begynte samarbeidet med personlig trener Ingrid Sellæg for å arrangere utetreninger her på Lilleby. Vi snakket med PT-Ingrid som kunne fortelle at tilbudet har vært veldig populært også i vinter, og hvor imponert hun er over sporty lillebyere som møter opp og heier på hverandre!

Hvordan har responsen vært? Den har vært veldig positiv! Det er flere faste deltakere, og mange sier at dette har blitt et hyggelig samlingssted der de kommer seg ut i frisk luft. De møter folk med trygg avstand og får rørt på seg, i en tid hvor vi kanskje sitter litt mye inne. Jeg har også fått tilbakemelding om at treningsøktene er gøy og motiverende, og ikke noe er bedre enn det.

«Lillebyerne heier på hverandre og bygger hverandre opp. Ingenting varmer et trenerhjerte mer enn det.»Hva er det beste med å trene med gjengen på Lilleby? 
Det er en veldig hyggelig og positiv gjeng, og et herlig nabolag. Lillebyerne heier på hverandre og bygger hverandre opp. Ingenting varmer et trenerhjerte mer enn det. Spesielt morsomt er det at flere ønsker å komme fast på timene, men det betyr ikke at det ikke er plass til nye fjes – heller tvert imot. Her skal alle føle seg velkommen!


Kan du forklare hva tilbudet går ut på til de som ikke har fått det med seg? Det er kort fortalt en utendørs treningstime hvor målet er å få god mosjon og røre på seg. Treningen har fokus på styrke og kondisjon, samt smidighet og uttøying når temperaturen tillater det. Vi starter med felles oppvarming før vi går gjennom en rekke øvelser i bolker. En bolk består typisk av mellom to og fem øvelser, som vi gjør i x antall minutter. Så har vi en liten pause før vi går over på neste bolk.

Lyst til å bli med? Meld deg på utetreningene her.

Hva er det som gjør at timene passer absolutt alle, selv de som aldri har trent før? Det er helt riktig at dette er en time alle kan være med på! Grunnen er at vi trener på tid, og ikke et gitt antall repetisjoner eller bestemt mål. Om du klarer 5 eller 50 repetisjoner av hver øvelse har ingenting å si. Det er ingen som står og teller hvor mange du klarer, og vi trener side om side alle sammen. På den måten styrer man intensiteten helt selv.
 
Vi trener kun med egen kroppsvekt, og jeg viser flere varianter av øvelsene så man kan velge etter behov. Har du skader, vondter eller andre ting å ta hensyn til så veileder jeg deg i alternative øvelser. 

«Den kaldeste dagen var det 19 personer som møtte opp, det må jeg si imponerte meg stort!»


 
Utetreningene har gått som normalt på tross av noen veldig kalde dager i februar. Hvordan var det å trene ute når gradestokken viste under 15 minus? Helt ærlig har det vært noen dager hvor det var i kaldeste laget. Vi gjorde noen endringer på øvelsene slik at vi var sikre på å holde varmen, men stemningen og humøret var det ingenting å utsette på. Den kaldeste dagen var det 19 personer som møtte opp, det må jeg si imponerte meg stort!