Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Ta kontakt med megler for privat visning

Vi har flotte leiligheter og rekkehus for salg på Lilleby – både for deg som vil flytte med en gang, og for deg som trenger litt mer tid.

Ønsker du mer informasjon om Lilleby, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre prosjektselgere i DNB Eiendom. Vi har for en periode valgt å gå fra annonserte fellesvisninger til privatvisninger i vår visningleilighet etter avtale med prosjektselger.

Hele tre byggetrinn står ferdige i løpet av våren og sommeren 2020. Maskinveita blir ferdig i mars, Lillehjørnet blir ferdig i juni-juli og Fabrikkløkka 2 er allerede ferdigstilt. Det er bare å si i fra om du vil se noen av de innflyttingsklare leilighetene.

På visning får du prospekter og materiell om alle de ledige leilighetene og rekkehusene på Lilleby, slik at du kan finne akkurat den boligen som passer for deg. Du kan også studere Lilleby-modellen vår, og få oversikt over hvordan Lilleby-området kommer til å vokse frem i løpet av de neste årene.

Allerede nå kan du dessuten få oversikt over de aktuelle leilighetene og rekkehusene for dine behov i boligvelgeren vår. Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt.

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.