Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Tommel opp for Otto

*Samarbeidet med bildelingstjenesten Otto var et pilotprosjekt som nå er avsluttet.

Det er snart et halvt år siden bildelingstjenesten Otto flyttet inn i parkeringkjelleren på Lilleby. Vi tok en tur for å snakke med Cato og Steffen, for å høre hva de synes om sin nye nabo.

Otto sparer Steffen for mange tusenlapper – hver måned

Den største fordelen med Otto er helt klart kostnaden. Jeg låner bil ganske ofte, ca. to ganger i uka vil jeg si. Likevel sparer jeg rundt seks tusen kroner i måneden, opp mot den bilen jeg hadde før.

Nå er jeg vel litt over gjennomsnittet interessert i elbil, og jeg er positivt overrasket over Opelen. Jeg oppdager stadig nye funksjoner og ekstrautstyr. God rekkevidde har den også! Rundt 30 mil, tror jeg det er. Da jeg var og besøkte foreldrene mine ytterst på Ørlandet sist helg, kunne jeg fint kjørt frem og tilbake uten å lade. Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Dette er et godt alternativ kontra det å kjøpe seg bil og få alle bekymringene som hører med. Derfor liker jeg å tipse venner som flytter hit om Otto, slik at tilbudet fortsetter. Jeg ser jo når den er ledig på Otto-appen, så det er lett å planlegge i forveien når jeg trenger den.

 

Cato tok med Otto på hyttetur

Jeg solgte bilen min like før jeg flyttet til Lilleby. Ikke kjører jeg til jobb, og her bor jeg så sentralt at den stort sett bare vil stå i ro. Da blir det litt for dyrt med egen bil, og helt perfekt å heller låne en når jeg trenger det. 

I sommer lånte jeg personbilen en helg sammen med noen venner. Vi booket den litt i forveien via appen og dro på hyttetur over fjorden. Det var utrolig fint! For meg som har ti tommeltotter er det en stor frihet å slippe å ha en egen bil. Istedenfor at jeg må ha hjelp hver gang det er noe, så er det noen andre som tar seg av vedlikehold, service, skifting av dekk, og alt det der. Jeg setter den bare på plass når jeg er ferdig. I tillegg så får jeg velge mellom to biler, da har jeg en hyttebil og en Ikeabil.

 

Når du bor så sentralt og kan låne bil når du trenger det, så får du frihet på en helt annen måte.

 

Les mer om Otto og last ned appen på otto.no