Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg her for å få nyhetsbrev om boligsalg, bygging og utviklingen av livet på Lilleby.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Åpen visning tirsdag 19. mars kl. 18-19

Tirsdag 19. mars kl. 18-19 holder vi åpen visning på Lilleby. Visningen er for alle, både for deg som leter etter drømmehjemmet og deg som bare er nysgjerrig på et grønt byliv.

Visningen holdes i visningshuset vårt i Konsul Lorcks Hage, i Dakota 8A (se kart). Dette er et  av rekkehusene som ble ferdigstilt og innflyttet i november 2016. Her kan du komme innom, se deg rundt og slå av en prat med meglerne våre uten måtte gjøre en avtale på forhånd. 

Vi kommer til å legge fram prospekter og materiell om alle de ledige leilighetene og rekkehusene på Lilleby – LillehjørnetMaskinveitaKonsul Lorcks Hage 2, Fabrikkløkka 1 og Fabrikkløkka 2 – slik at du kan finne akkurat den boligen som passer for deg. Du kan også studere Lilleby-modellen vår, og få oversikt over hvordan Lilleby-området kommer til å vokse frem i løpet av de neste årene. Allerede nå kan du dessuten få oversikt over de aktuelle leilighetene og rekkehusene for dine behov i boligvelgeren vår. Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt. Velkommen til visning!