Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Åpen visning tirsdag 21. mai kl. 18-19

Tirsdag 21. mai kl. 18-19 holder vi åpen visning på Lilleby. Visningen er for alle, både for deg som leter etter drømmehjemmet og deg som bare er nysgjerrig på et grønt byliv.

Visningen holdes i visningshuset vårt i Konsul Lorcks Hage 2, i Dakota 4A (se kart). Her kan du komme innom, se deg rundt og slå av en prat med meglerne våre uten måtte gjøre en avtale på forhånd. 

Vi kommer til å legge fram prospekter og materiell om alle de ledige leilighetene og rekkehusene på Lilleby – LillehjørnetMaskinveitaKonsul Lorcks Hage 2, Fabrikkløkka 1 og Fabrikkløkka 2 – slik at du kan finne akkurat den boligen som passer for deg. Du kan også studere Lilleby-modellen vår, og få oversikt over hvordan Lilleby-området kommer til å vokse frem i løpet av de neste årene. Allerede nå kan du dessuten få oversikt over de aktuelle leilighetene og rekkehusene for dine behov i boligvelgeren vår. Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt. Velkommen til visning!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.