Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Hele juli: Åpen visning hver tirsdag kl. 11-12

Hver tirsdag kl. 11-12 i hele juli holder vi åpen visning på Lilleby. Visningen er for alle, både for deg som leter etter drømmehjemmet og deg som bare er nysgjerrig på et grønt byliv.

Visningen holdes i visningshuset vårt i Konsul Lorcks Hage 2, i Dakota 4A (se kart). Her kan du komme innom, se deg rundt og slå av en prat med meglerne våre uten måtte gjøre en avtale på forhånd. 

Vi kommer til å legge fram prospekter og materiell om alle de ledige leilighetene og rekkehusene på Lilleby – LillehjørnetMaskinveitaKonsul Lorcks Hage 2, Fabrikkløkka 1, Fabrikkløkka 2 og Verkstedgården 1 – slik at du kan finne akkurat den boligen som passer for deg. Du kan også studere Lilleby-modellen vår, og få oversikt over hvordan Lilleby-området kommer til å vokse frem i løpet av de neste årene. Allerede nå kan du dessuten få oversikt over de aktuelle leilighetene og rekkehusene for dine behov i boligvelgeren vår. Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt. Velkommen til visning!

Interessert i Lilleby?

Registrer deg og få fortrinnsrett når nye boliger kommer for salg! Du vil også få nyhetsbrev om boliger, bygging og utviklingen av Lilleby.