Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til aktuelt

Velkommen til visning søndag 19. november

Søndag 19. november 2017 kl. 15-16 åpner vi et rekkehus og en leilighet for visning på Lilleby. Visningen er for alle, både for deg som leter etter drømmehjemmet og deg som bare er nysgjerrig på et grønt byliv.

Visningshuset vårt ligger i Konsul Lorcks Hage, i Dakota 8A (se kart), og er en del av rekkehusene som ble ferdigstilt og innflyttet i november 2016. Hvis du er interessert kan vi dessuten ta deg med opp i en av toppleilighetene i Ladebekken 2 for visning, leilighet B7.3. Her kan du se bildene fra den nye toppleiligheten. Møt opp i rekkehuset, så går vi sammen derfra. Her kan du komme innom, se deg rundt og slå av en prat med meglerne våre uten måtte gjøre en avtale på forhånd.  Finnes Kafé har dessuten åpent fram til kl. 18 – hva med å ta søndagskaffen der før visningen?

Vi kommer til å legge fram prospekter og materiell om alle leilighetene og rekkehusene på Lilleby – Ladebekken 2, Maskinparken 1, Maskinparken 2, Maskinparken TRE, Konsul Lorcks Hage 2, Fabrikkløkka 1 og Fabrikkløkka 2 – slik at du kan finne akkurat den boligen som passer for deg. Du kan også studere Lilleby-modellen vår, og få oversikt over hvordan Lilleby-området kommer til å vokse frem i løpet av de neste årene. Og hvis du lurer på noe, er det bare å ta kontakt. Velkommen til visning!