Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Konsul Lorcks Hage

Urbane byhus

Bo skjermet og tilbaketrukket i rekkehus

Bo skjermet og tilbaketrukket med byens impulser tett på.

Bilde

URBANE BYHUS MED SMARTE LØSNINGER

Konsul Lorcks Hage har et enkelt og moderne uttrykk som gir deg friheten til å bestemme hvordan du vil ha det hjemme hos deg. De store vindusflatene gir gode lysforhold.

Boligene har to etasjer. Det er tre soverom som leveres som standard sammen med kjøkken, stue og bad. Alle hus har parkering i parkeringskjeller samt hage og terrasse.

Bilde

Rom for å være sammen

Rekkehusene i Konsul Lorcks Hage ligger i hjertet av Lilleby, omgitt av grønne parkarealer. Første etasje er en sosial sone med åpen, praktisk romløsning. Her finner du kjøkkenet, stua og god plass til spisestue. Med store vindusflater og mye dagslys blir oppholdsrommene lyse og åpne, noe som skaper et godt sted å tilbringe tid med dem du er glad i. Konsul Lorcks Hage gir deg rom for å være sammen, enten du liker sofakvelder, hagefester eller å sitte i solveggen på terrassen.

Bilde

GODE INNEROM

En god romløsning har praktiske løsninger for både store og små familiemedlemmer. Kjøkkenet og stua er husets sosiale soner, og disse ligger på samme plan med en spisestue. Åpne løsninger mellom rommene gir god oversikt og gode kommunikasjonsmuligheter.

På kjøkkenet har vi valgt tidsriktig innredning med rene, moderne linjer fra JKE Design. Stua har store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak. Her er det dør som går ut til hage og terrasse.

Huset har egen sovesone i 2. etasje med soverom og bad. Boligene med egen takterrasse og takstue har også muligheter for soverom og bad i 3. etasje.

Bilde

Egen sovesone med bad

Soverommene og badet ligger i andre etasje. Dette skaper en egen sovesone, hvor man kan trekke seg tilbake og nyte roen. De største rekkehusene har dessuten en takstue med muligheter for ekstra soverom og bad i 3. etasje. Flere av rekkehusene har romslige takterrasser – perfekt for å nyte sola med utsikt utover Lilleby.

Bilde

Arkitektur: En moderne Hageby

Lund Hagem Arkitekter jobber ut i fra en moderne, nordisk designtradisjon. Dette er med på å sette et tydelig særpreg på Konsul Lorcks Hage.

— Vi ønsker å skape en moderne hageby, der hele området knyttes sammen med grønne uteområder, sier arkitekt Per Suul. De 15 nye rekkehusene i Konsul Lorcks Hage 2 vil komplettere denne hagebyen. Husene blir bygget som en utvidelse av Konsul Lorcks Hage, der 25 rekkehus allerede er bygget og innflyttet. Rekkehusene får et moderne samtidsutrykk, med smarte romløsninger, store vindusflater og fasader i tre.

— Fasadene står godt sammen med trefasadene på boligblokkene i Ladebekken og Fabrikkløkka, noe som skaper et helhetlig boligområde, sier Suul. Han forteller at de valgte å bruke tre for å gi en varme og materialitet til området. Det gamle industriområdet får nytt liv, og skaper en bydel som bare blir finere og finere jo flere byggetrinn som realiseres.

Bilde

KJØKKEN - LA MATMAGIEN SKJE!

Kjøkkenet er en viktig sosial sone, men det er også et av husets mest brukte rom. Her smører man brødskiva, setter den perfekte gjærdeigen og kokkelerer en 3-retters. Derfor er det viktig med en løsning som passer de mange ulike gjøremålene, et kjøkken med løsninger som passer for deg. 

I boligene er det valgt et hvitt og tidløst kjøkken fra JKE Design. Kjøkkenet har praktiske løsninger med romslige skuffer og skap. 

JKE Design er kjent for å lage funksjonelle kjøkken som passer til alle, og som har et moderne uttrykk. Den standard kjøkkenløsningen er hvit og tidløs.

Spiseplassen ligger ved kjøkkenet og binder kjøkkenet sammen med stua. Et rom for både hverdags- og festmåltid.

Bilde

GET-PAKKEN GIR DEG STOR FRIHET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og full valgfrihet til å skreddersy din egen tv-underholdning. 

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du tilgang til en rekke smarte tillleggsprodukter og tjenester, blant annet:
- ekstra kanaler
- økt internetthastighet
- Get filmleie
- Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no

Bilde

Produktbilde fra Sigdal

Kjøkken som gleder

Rekkehusene i Konsul Lorcks Hage 2 får et elegant trendkjøkken av typen Horisont fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Horisont representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer, slette fronter og innfreste grep. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

GET-PAKKEN GIR DEG STOR FRIHET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og full valgfrihet til å skreddersy din egen tv-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du tilgang til en rekke smarte tillleggsprodukter og tjenester, blant annet:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no