Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Fabrikkløkka 1

Byleiligheter fra 30 til 132 kvm

39 nye leiligheter – Bo urbant i Fabrikkløkka 1

Her kan alle finne en leilighet som gir den gode hjemmefølelsen, enten man er førstegangskjøper, familie eller senioren som ønsker noe enklere enn et hus.

Bilde

Leilighet 5.3

Rom for frihet

Livet i Fabrikkløkka 1 er friheten til å gjøre det du vil, og ikke bare det du må. Møt gamle venner og nye naboer på piknik i Maskinparken, eller nyt roen på din egen balkong. Alle leilighetene har åpne og praktiske romløsninger, slik at du kan innrede slik du vil. Store vindusflater gir et naturlig lys inn i leiligheten, og den hvitlakkerte eikeparketten gir en lys og åpen romfølelse. Resten er opp til deg. Her kan du senke skuldrene og føle deg hjemme.

Bilde

Produktbilde fra Sigdal

Kjøkken som gleder

Leilighetene i Fabrikkløkka 1 får et elegant trendkjøkken av typen Horisont fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Horisont representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer, slette fronter og innfreste grep. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

Leilighet 7.1

Arkitektur: Løsninger som skaper hjem

Rik variasjon i størrelser og typer leiligheter, med gode oppholdsarealer både ute og inne. Slik har Lund Hagem Arkitekter skapt Fabrikkløkka 1.

Fabrikkløkka er utformet med fasader i både stående og liggende trekledning. Det lune og moderne uttrykket er en videreføring fra Ladebekken 1 og 2, som ligger på motsatt side av boligområdet. Dette skaper en fin og helhetlig ramme rundt parken og Konsul Lorcks Hage, med grønne, bilfrie uterom som binder området sammen.

 Lund Hagem Arkitekter ønsker å skape et mangfoldig boligområde på Lilleby. Dette gjenspeiles i planløsningene for Fabrikkløkka 1.

— Vi har vært opptatt av å lage mange forskjellige typer leiligheter med forskjellige løsninger, sier arkitekt Per Suul. I Fabrikkløkka 1 finner du alt fra praktiske studioleiligheter på 30 kvm til store toppleiligheter på 132 kvm. Her kan alle finne en leilighet som gir den gode hjemmefølelsen, enten man er førstegangskjøper, familie eller senioren som ønsker noe enklere enn et hus.
— Samtidig er det lagt stor vekt på å skape gode oppholdsrom i alle leilighetene, uansett romløsning, sier Suul. Han forteller at mange av leilighetene er gjennomgående, for å gi dagslys fra flere sider. Oppholdsrommene har åpne løsninger, og leder ut til egne balkonger med utsikt mot byen, fjorden eller parken. Dette gjør leiligheten til et godt sted å være, både innendørs og utendørs.

Bilde

GET-PAKKEN GIR DEG STOR FRIHET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og full valgfrihet til å skreddersy din egen tv-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du tilgang til en rekke smarte tillleggsprodukter og tjenester, blant annet:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no

Bilde

Grønt boliglån med DNB

Å kjøpe nybygg er ikke det samme som å kjøpe en brukt bolig. Utviklingen av Lilleby er en del av en grønn bytransformasjon, så når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB tilby Grønt boliglån.
 
Du får rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den boligen du ønsker. I tillegg får du en spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg, og gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse.
 
Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Kontakt:
Alexander M. Kuss
938 34 124
alxeander.mikael.kuss@dnb.no