Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Ladebekken 1

Frihet til å gjøre hva du vil

Fra 44 til 123 kvm med tidsriktig kjøkken og bad

67 lyse og moderne leiligheter - innflytting våren 2017

Bilde

DITT LIV — DIN LEILIGHET

Livet i en leilighet er frihet og enkelhet. Det handler om å ha muligheten til å bruke tiden på det-du-vil-ting og ikke må-gjøre-ting. 

Ladebekken 1 har et stort utvalg av leiligheter som passer både familien, førstegangskjøperen og senioren som vil ha noe mer lettstelt enn et hus. Du kan velge mellom 67 moderne leiligheter i størrelsen 30 kvm –156 kvm.

De fleste leilighetene har egen balkong som vender ut mot parkområdene. I byggets 5. etasje er det felles takterrasse som kan benyttes av alle beboere. Leilighetene på bakkeplan har egen terrasse i front.

Bilde

VELKOMMEN INN!

Leilighetene har åpne og praktiske romløsninger som gir fleksibilitet i hverdagen. Store vindusflater gir et naturlig lys inn og god utsikt til parkområdene. 

På kjøkkenet er det valgt en tidsriktig innredning med rene og moderne linjer fra JKE Design. Du har også mulighet til å påvirke materialvalg og farger slik at du får din personlige stil.

Bilde

ARKITEKTUR - TRE BYGGER IDENTITET

Lilleby er en tomt med mange spennende kvaliteter. Den har et stor areal og en sentral beliggenhet til både urbane servicefasiliteter og grønne friområder. Det har vi utnyttet når vi har tenkt utformingen av Ladebekken 1.

Det vi har vektlagt i utformingen av Ladebekken 1, er å jobbe videre med de kvaliteter som allerede er lagt for dette nye byområdet. Vårt mål har vært å få blokka til å «snakke» godt sammen med rekkehusene i Konsul Lorcks Hage og bli en naturlig del av den nye hagebyen.

Vi ønsket derfor å benytte tre som fasademateriale på blokka og utforme fasadeuttrykket slik at den «åpner» seg opp mot de grønne arealene og rekkehusene. Vi synes også at vi lykkes godt med de varierte omrissene blokka gir med felles takterrasse i midtseksjonen i 5. etasje, med to tårn på hver side, ett på 7 og ett på 8 etasjer.

I utformingen av planløsningene er det vektlagt å lage en stor variasjon i størrelser og leilighetstyper, med et bredt spekter av løsninger - fra små studioleiligheter på 30 kvm til store penthouse-leiligheter på over 150 kvm.

Per Suul, arkitekt og parner Lund Hagem Arkitekter.

Bilde

MODERNE KJØKKENLØSNINGER FRA JKE DESIGN

Kjøkkenet er en viktig sosial sone, men det er også et av husets mest brukte rom. Her smører man brødskiva, setter den perfekte gjærdeigen og kokkelerer en 3-retters. Derfor er det viktig med en løsning som passer de mange ulike gjøremålene - et kjøkken med løsninger som passer for deg.

I leilighetene er det valgt et hvitt og tidløst kjøkken fra JKE Design. Kjøkkenet har praktiske løsninger med romslige skuffer og skap, og benkeplate som er enkel å holde ren. Kjøkkenet er av typen Rimini med stilrene fronter.

JKE Design er kjent for å lage funksjonelle og moderne kjøkken som passer til alle. De er totalleverandør innenfor kjøkken, bad og garderobeløsninger – og de kan skreddersy løsninger som passer for deg.

Bilde

GET-PAKKEN GIR DEG STOR FRIHET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og full valgfrihet til å skreddersy din egen tv-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du tilgang til en rekke smarte tillleggsprodukter og tjenester, blant annet:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no