Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Ladebekken 2

Leiligheter i Ladebekken 2

Finn ditt urbane hjem i byleilighet

Bilde

ENKELT Å BO – FRIHET TIL Å LEVE

Livet i en leilighet er frihet og enkelhet. Det handler om å ha muligheten til å bruke tiden pådet-du-vil-ting og ikke må-gjøre-ting.

Ladebekken 2 har et stort utvalg av leiligheter som passer både familien, førstegangskjøperen og senioren som vil ha noe mer lettstelt enn et hus. Du kan velge mellom 60 moderne leiligheter i størrelsen 29 kvm til 130 kvm.

De fleste leilighetene har romslig balkong som vender ut mot de store, grønne parkområdene. Mange av leilighetene får en usedvanlig flott utsikt – gled deg til gode solforhold på egen uteplass, eller nyt dagen på et pledd i parken.

Bilde

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST

Leilighetene i Ladebekken 2 har åpne og praktiske romløsninger som gir muligheter og fleksibilitet i hverdagen. Store vindusflater gir et naturlig lys inn og god utsikt til parkområdene. 

På kjøkkenet har vi valgt en tidsriktig innredning med rene og moderne linjer fra JKE Design. Du har selvsagt mulighet til å påvirke materialvalg og farger slik at du kan tilføre din personlige stil til det nye hjemmet ditt.

Bilde

TRE BYGGER IDENTITET

Lilleby er en tomt med mange spennende kvaliteter. Den har et stort areal og en sentral beliggenhet til både urbane servicefasiliteter og grønne friområder. Det har vi utnyttet når vi har tenkt utformingen av Ladebekken 2.

Det vi har vektlagt i utformingen av Ladebekken 2, er å jobbe videre med de kvaliteter som allerede er lagt for dette nye byområdet. Vårt mål har vært å få blokka til å «snakke» godt sammen med Ladebekken 1 og rekkehusene i Konsul Lorcks Hage, og bli en naturlig del av den nye hagebyen.

Vi ønsket derfor å benytte tre som fasademateriale på blokkene og utforme fasadeuttrykket slik at den «åpner» seg opp mot de grønne arealene og rekkehusene. Vi synes også at vi lykkes godt med de varierte omrissene blokka gir med 4 etasjer på midten, og to tårn på hver side: ett på 7 og ett på 8 etasjer.

I utformingen av planløsningene er det vektlagt å lage en stor variasjon i størrelser og leilighetstyper, med et bredt spekter av løsninger – fra små studioleiligheter på 29 kvm til store penthouse-leiligheter på 130 kvm.

Per Suul, arkitekt og partner Lund Hagem Arkitekter.

Bilde

KJØKKENGLEDE FRA JKE DESIGN

Kjøkkenet er en viktig sosial sone, men det er også et av husets mest brukte rom. Her smører du brødskiva, haster fram kjappe hverdagsmiddager og og tryller magi til de store øyeblikkene. Dette rommet skal oppfylle mange behov – derfor er det viktig med løsninger som gjør kjøkkenet til en god arbeidsplass for både små og store dager.

I Ladebekken 2 har vi valgt et hvitt og tidløst kjøkken fra JKE Design. Her får du praktiske løsninger med romslige skuffer og skap, og benkeplate som er enkel å holde ren. Kjøkkenet er av typen Rimini med stilrene fronter. JKE Design har ry for å lage funksjonelle og moderne kjøkken som passer til alle. De er totalleverandør innenfor kjøkken, bad og garderobeløsninger og kan skreddersy løsninger som oppfyller dine drømmer.

Bilde

FULL FART MED TV OG BREDBÅND FRA GET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og valgfrihet til å skreddersy din egen TV-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du muligheten til å velge en rekke spennende tillleggsprodukter og tjenester:

  • ekstra kanaler
  • økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no