Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Lillehjørnet

Bo urbant med takterasse

32 leiligheter med den gode byfølelsen

Lillehjørnet er det siste byggetrinnet i denne delen av Lilleby. Når du flytter inn her sommeren 2020, vil store deler av nærområdet med nabohus, parkområder, kafé og restauranter stå ferdig. Leilighetene er fra 40 til 81 kvm, og på taket er det en felles takterrasse på omtrent 120 kvm. Her kan du nyte sola med utsikt utover bydelen.

Bilde

Illustrasjonsbilde.

Dagslyset ønsker velkommen hjem

Dagslys er helt essensielt for god bokvalitet. I Lillehjørnet møter du dagslyset med en gang du kommer hjem. Leilighetene er utformet for å gi utsyn i det du kommer inn i leiligheten, noe som skaper en åpen romfølelse. De store vinduene er inspirert av de gamle bygårdene i Lillebyområdet, med korsinndeling og vertikalt format. I tillegg har flere av leilighetene fått franske balkonger med foldedører i glass for å slippe lyset inn.

Bilde

Extra flytter inn

Noe av det beste med å bo i Lillehjørnet, er hvor lettvint hverdagen blir. I første etasje kommer nemlig en splitter ny Extra-butikk. Extra er kjent som billigbutikken med supermarkedsutvalg, hvor du finner alle dine hverdagsfavoritter til lave priser. Butikken på Lillehjørnet blir på omtrent 500 kvm, med inngang fra Stjørdalsveien. Her kan du handle alt du trenger til både hverdagsmiddagen, piknik i parken og frokost på balkongen, rett rundt hjørnet fra din egen inngangsdør.  Så lettvint kan det være å leve et grønt byliv.

Bilde

Illustrasjon fra leilighet 4.5, endringer kan forekomme. Veggfarge utover hvit er en del av prosjektets tilvalgsprogram.

Arkitektur: Fleksible løsninger for urbane hjem

Det er HUS Arkitekter som har utformet de nye leilighetene i Lillehjørnet. Skapt for et urbant byliv, med vekt på gode oppholdsrom.

En stor del av å flytte inn i et nytt hjem, er å gjøre det til sitt eget. Å finne ut hvor bokhylla skal stå, hvilke bilder du skal ha på veggen og hvor tingene dine skal ligge. For arkitekt Katrine Falch Aune har det vært viktig å skape leiligheter som gir fleksibilitet, slik at du kan finne gode løsninger for dine behov.
– Vi har åpnet opp en del av arealet for oppbevaring, slik at man selv kan velge hvordan man vil utnytte plassen. Noen vil kanskje ha mest nytte av en skyvedørsgarderobe, mens andre heller vil ha en bod eller et smart hyllesystem, sier hun.
 
Møtes i stua
Den samme tanken ligger til grunn i utformingen av oppholdsrommene. Det er hit vi inviterer til middagsselskap, men også her vi roer ned på slutten av dagen.
– Vi har gitt leilighetene rom med rene former, noe som gjør det enkelt å møblere. I tillegg har vi jobbet med å skape forskjellige soner i rommene, slik at folk kan gjøre forskjellige ting i hver sin del av leiligheten, sier Falch Aune.
 
Den gode byfølelsen
Fasaden får to varme gulfarger, noe som komplementerer trefasadene hos nabohusene.
– Fargene er på vei tilbake i arkitekturen, og det er vi veldig glade for. Lillehjørnet blir et fint tilskudd til fargepaletten på Lilleby, sier Katrine Falch Aune.
 
Lillehjørnet ligger ytterst på tomta til nye Lilleby. Her får du følelsen av å være der det skjer. Møt bypulsen på takterrassen, som er åpen for alle som bor i Lillehjørnet, eller la byen komme til deg.
– Mange av leilighetene har fått franske balkonger, der du kan åpne dørene og kjenne byfølelsen, slik som i europeiske storbyer, sier arkitekt Margunn Aksnes. Utenfor er kafélivet og de grønne parkområdene. Det er et grønt byliv.

Bilde

Illustrasjon fra leilighet 4.1, endringer kan forekomme. Veggfarge utover hvit er en del av prosjektets tilvalgsprogram.

Kjøkken som gleder

Leilighetene i Lillehjørnet får et elegant trendkjøkken fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Sigdal representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer og slette fronter. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

GET-PAKKEN GIR DEG STOR FRIHET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og full valgfrihet til å skreddersy din egen tv-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du tilgang til en rekke smarte tillleggsprodukter og tjenester, blant annet:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no

Bilde

Grønt boliglån med DNB

Å kjøpe nybygg er ikke det samme som å kjøpe en brukt bolig. Utviklingen av Lilleby er en del av en grønn bytransformasjon, så når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB tilby Grønt boliglån.
 
Du får rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den boligen du ønsker. I tillegg får du en spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg, og gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse.
 
Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Kontakt:
Alexander M. Kuss
938 34 124
alxeander.mikael.kuss@dnb.no