Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Maskinparken 1

Frihet og enkelhet i en byleilighet

49 leiligheter fra 34 - 104 kvm

Livet i en leilighet er frihet og enkelhet. Det handler om å ha eiendelene på et begrenset område, og om å ha muligheten til å bruke tiden på det-du-vil-ting og ikke må-gjøre-ting.

Bilde

NY LEILIGHET — NYE MULIGHETER

Livet i en leilighet er frihet og enkelhet. Det handler om å ha eiendelene på et begrenset området, om å ha muligheten til å bruke tiden på det-du-vil-ting og ikke må-gjøre-ting.

Maskinparken 1 ligger ytterst på tomta til Lilleby, vendt mot Trondheimsfjorden på den ene siden og felles parkareal på den andre. Enten du bor alene eller sammen med noen, finner du leiligheter som passer deg og ditt liv. Du kan velge mellom 49 moderne leiligheter i størrelsen 36 kvm – 104 kvm.

Alle leilighetene har egen balkong, og leilighetene på bakkeplan har egen hageflekk i front.

Bilde

ROM MED MENING

Alle leilighetene er tegnet med tanke på å kunne bo godt og praktisk, enten det på 36 kvm eller 104 kvm. Her skal du kunne bo både alene og sammen.

Alle leilighetene er konstruert med åpne og praktiske romløsninger. I tillegg er det lagt vekt på å få inn godt med dagslys i stue og kjøkken med store vindusflater. Alle leilighetene har egne uterom med balkong som gir deg muligheten til å nyte grønt byliv.

Bilde

Areal på riktig plass

Du skal se lyset når du kommer inn i leilighetene i Maskinparken 1, og det skal være areal med mening.
Det har vært det viktigste for arkitektene i HUS Arkitekter AS som har satt sin signatur på Maskinparken 1.

- Vi har jobbet oss grundig gjennom hver enkelt leilighet for å løse de på en slik måte at man får en umiddelbar følelse av at dette er et hjem. For oss betyr det at vi har lett etter løsninger med god romutforming i forhold til arealbruk, dagslys, utsikt og møblerbarhet. Vi har funnet løsninger med riktig areal, sier Monika Damås, sivilarkitekt MNAL.

Resultatet er at man får direkte kontakt med leilighetens oppholdsrom og utsikten når man kommer inn i leiligheten. Dagslyset treffer deg og inviterer deg inn – uansett om leilighetene er store eller små.

- I tillegg har vi jobbet mye for å finne de optimale løsningene for å kunne bo godt. Det er viktig at de som skal bo her har rom for å leve det livet de vil, enten det er på  36 kvm eller 104 kvm, sier Tom Forsberg, sivilarkitekt MNAL, partner og daglig leder.

Bilde

KJØKKENGLEDE FRA JKE DESIGN

Kjøkkenet er en viktig sosial sone, men det er også et av husets mest brukte rom. Her smører du brødskiva, haster fram kjappe hverdagsmiddager og tryller frem matmagi til de store øyeblikkene. Dette rommet skal møte mange behov - derfor er det viktig med løsninger som gjør kjøkkenet til en god arbeidsplass for både små og store dager.
Maskinparken 1 har et hvitt og tidløst kjøkken fra JKE Design. Her får du praktiske løsninger med romslige skuffer og skap, og benkeplater som er enkel å holde ren. Kjøkkenmodellen heter Rimini og har stilrene fronter. JKE Design er kjent for å lage funksjonelle og moderne kjøkken som passer til alle.

Bilde

FULL FART MED TV OG BREDBÅND FRA GET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og valgfrihet til å skreddersy din egen TV-underholdning.
Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du mulighet til å velge en rekke spennende tilleggsprodukter og tjenester som:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no