Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Maskinparken 2

Et levende sentrum i grønne omgivelser

31 leiligheter i hjertet av Lilleby

Det sies at hjemme er der hjertet er. Maskinparken 2 er Lillebys pulserende hjerte. Her kan du bo i en urban byleilighet, og samtidig nyte friheten av å bo i et skjermet område.

Bilde

Ny leilighet - nye muligheter

Livet i en leilighet er frihet og enkelhet. Det handler om å ha muligheten til å bruke tiden på det-du-vil-ting og ikke må-gjøre-ting.

Maskinparken 2 ligger i hjertet av Lilleby, omgitt av grønne områder og med den nye Maskinparken rett utenfor døra. Enten du bor alene eller sammen med noen, finner du leiligheten som passer perfekt for deg og ditt liv. Du kan velge mellom 31 moderne leiligheter fra 29 kvm til 85 kvm.

Alle leilighetene har egen balkong, og leilighetene på bakkeplan har en egen liten forhage.

Bilde

God romfølelse

Alle leilighetene er utformet med åpne og praktiske romløsninger.

Med store vinduer og hvitlasert eikeparkett framstår leiligheten som lys og åpen, samtidig som du får den gode, lune hjemmefølelsen. Gulvene har vannbåren varme, som sikrer et behagelig inneklima på en miljøvennlig måte.

Maskinparken 2 har i tillegg et nesten kvadratisk grunnplan som gir mange hjørneleiligheter. Når man kommer inn i oppholdsrommet, møter man dagslyset fra to himmelretninger i de fleste leilighetene. Dette gir rom som føles lyse og romslige.

Bilde

Dagslyset følger deg hjem

HUS Arkitekter har lagt stor vekt på å ta vare på dagslyset i Maskinparken 2. Fra du går rundt parkområdet, gjennom trapperommet og inn i din egen stue, vil dagslyset følge deg hjem.

– Leilighetene har vindusflater helt ned til gulvet, for å ta inn så mye dagslys inn som mulig. Dette har vi kunnet gjøre ved å legge inn gulvvarme i stedet for radiatorer, noe som i tillegg frigjør plass i leilighetene, sier Lars Lunde, arkitekt i HUS Arkitekter. Hele 20 av leilighetene er dessuten hjørneleiligheter, og får utsiktsgløtt fra to himmelretninger.

Også trapperommet har fått store vinduer for å slippe inn lyset.

– Maskinparken 2 har den grønne Maskinparken rett utenfor, og vi har vært opptatt av at man ikke skal gå hjem fra parken og inn i en mørk og trist trapp, sier han. De store vindusflatene i trapperommet vil i stedet skape en forlengelse av verden utenfor.

Lunde forteller at Maskinparken 2 skal skille seg ut fra de bygningene som er bygget hittil på Lilleby.

– De tidligere byggetrinnene har vært i ytterkantene av boligfeltet. Når vi nå skal bygge inne ved Maskinparken, i hjertet av Lilleby, ønsket vi å skille Maskinparken 2 fra de andre. Vi har valgt å bygge i murpuss, i en varm og vennlig farge med rødtoner, sier han.

Bilde

Moderne kjøkkenløsninger

I boligene er det valgt et hvitt og tidløst kjøkken fra JKE Design.

Kjøkkenet har praktiske løsninger med romslige sku er og skap, og benkeplate som er enkel å holde ren. Kjøkkenet er av typen Rimini med stilrene fronter.

JKE Design er kjent for å lage funksjonelle og moderne kjøkken som passer til alle. De er totalleverandør innenfor kjøkken, bad og garderobeløsninger - og de kan skreddersy løsninger som passer for deg.

Bilde

Full fart med TV og bredbånd fra GET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og valgfrihet til å skreddersy din egen TV-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du mulighet til å velge en rekke spennende tilleggsprodukter og tjenester som:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no