Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Maskinparken TRE

Urbane leiligheter i massivtre

Lev grønt blant 47 leiligheter fra 28 til 115 kvm

Et grønt byliv på Lilleby er å ha en park rett utenfor døra, og å kunne sykle til byen på under 10 minutter. Det er også å bo i en lys og åpen leilighet – i et av Norges første boligprosjekt i massivtre. Her kan du følge byggingen av Maskinparken TRE minutt for minutt.

Bilde

Ny leilighet - nye muligheter

Livet i leilighet er frihet og enkelhet. Det handler om å ha muligheten til å bruke tiden på det-du-vil-ting og ikke må-gjøre-ting.

Maskinparken TRE ligger vendt mot Trondheimsfjorden, ytterst på tomta til Lilleby. Den grønne Maskinparken ligger rett rundt hjørnet. Her kan du velge mellom 47 moderne leiligheter fra 28 til 115 kvm. Enten du bor alene eller sammen med noen, finner du leiligheten som passer perfekt for deg og din hverdag. Les om salgsprosessen her.

Bilde

Arkitektur: Den gode hjemmefølelsen

HUS Arkitekter har jobbet med å skape store og lyse oppholdsrom i Maskinparken TRE.
– Vi vet hvor stor plass ting tar, hvordan sola kommer inn og hvordan folk bruker leilighetene sine. Slik kan vi skape åpne og praktiske leiligheter som passer for alle, sier Lars Lunde, arkitekt i HUS Arkitekter. Alle leilighetene har store vindusflater som slipper dagslyset inn i stua. Med en gang du går inn i entreen, skal du kjenne den gode hjemmefølelsen.

Skiller seg ut
Maskinparken TRE blir et av de første boligprosjektene i massivtre i Norge.
– Å bygge i massivtre er noe nytt, og det vil vi vise fram, sier Lunde. Han forteller at bygningen vil få en mørk trekledning. Sammen med de lyse tredetaljene på fasaden får Maskinparken TRE et tydelig særpreg som skaper dynamikk på Lilleby.

Bilde

Boliger for framtida: Et passivhus i massivtre

Bygging, riving og bruk av bygninger står for omtrent 40% av all klimagassutslipp globalt. Med Maskinparken TRE vil vi ta en større del av ansvaret for å redusere dette utslippet.

Maskinparken TRE blir en av Norges første boligblokker i massivtre. I stedet for stål og betong, vil vi bruke tykke krysslaminerte treskiver til bærende vegger og dekkekonstruksjon. Fordelene med dette er mange. Trevirke regnes som et klimanøytralt byggemateriale, og Veidekke reduserer klimagassavtrykket fra materialene som benyttes i bygget med ca. 50 prosent. I tillegg gir byggeprosessen minimalt med restemateriale.

Å bygge i massivtre gjør det dessuten litt enklere å oppnå standarden for passivhus. At Maskinparken TRE blir et passivhus, betyr at vi bruker passive tiltak som isolasjon for å redusere bygningens energibehov. Dette gir en mye jevnere temperatur i hele huset. Bygningskroppen i et passivhus taper lite varme, og krever dermed mindre energi. Det lave energibehovet gir både redusert klimapåvirkning og lavere strømregning. Og ikke minst et enda grønnere byliv på Lilleby.

Bilde

Rom med mening

Alle leilighetene har åpne og praktiske romløsninger. Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme, noe som frigjør den ekstra plassen i rommet der radiatoren ellers står. Med store vinduer og hvitlasert eikeparkett framstår leiligheten som lys og åpen, samtidig som du får den gode romfølelsen. De fleste leilighetene har romslige balkonger, perfekt for lange utefrokoster og lyse sommernetter.

Maskinparken TRE har i tillegg et nesten kvadratisk grunnplan som gir mange hjørneleiligheter. Når man kommer inn i oppholdsrommet, møter man dagslyset fra to himmelretninger i de fleste leilighetene. Dette gir rom som føles behagelige og romslige, og gir utsiktsgløtt mot flere kanter.

Bilde

Full fart med TV og bredbånd fra GET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og valgfrihet til å skreddersy din egen TV-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du mulighet til å velge en rekke spennende tilleggsprodukter og tjenester som:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no

Bilde

Ekte kjøkkenglede fra JKE Design

Kjøkkenet er et av hjemmets viktigste rom. Det er en naturlig møteplass for hele familien, der vi smører matpakken på morgenen og samles i både travle hverdager og store feiringer. Derfor er det viktig å ha et kjøkken man trives i.

Leilighetene i Maskinparken TRE får et hvitt og tidløst kjøkken av typen Rimini fra JKE Design. Kjøkkenet har praktiske løsninger med romslige skuffer og skap, og stilrene, grepsløse fronter. Det har integrerte hvitevarer og benkeplate i laminat som er enkel å holde ren. JKE Design er kjent for å lage funksjonelle og moderne kjøkken som passer til alle – og kan skreddersy løsninger som passer for deg.