Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Maskinveita

Finn din nye leilighet i Maskinveita

46 nye byleiligheter med park utenfor døra

I Maskinveita kan du velge blant 46 leiligheter, ytterst på tomta til Lilleby. På den ene siden av leilighetene ligger Ladeveien, som kommer til å bli en rolig blindvei. På den andre siden ligger grønne Maskinparken med felles uteområder, lekeplass og restaurantene Credo og Jossa Mat og Drikke. Her kan du flytte inn våren 2020.

Bilde

Dagslyset ønsker velkommen hjem

Dagslys er helt essensielt for god bokvalitet. I Maskinveita møter du dagslyset med en gang du kommer hjem. Leilighetene er utformet for å gi utsyn i det du kommer inn i leiligheten, noe som skaper en åpen romfølelse. De store vinduene er inspirert av de gamle bygårdene i Lillebyområdet, med korsinndeling og vertikalt format. Flere av leilighetene i de to første etasjene har i tillegg fått ekstra vindusflater og en fransk balkong i glass for å slippe lyset inn.

Bilde

Illustrasjonsbilde av leilighet 2.4 i 2. etasje.

Kjøkken som gleder

Leilighetene i Maskinveita får et elegant trendkjøkken fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Sigdal representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer og slette fronter. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

Illustrasjonsbilde av Maskinveita, sett fra Maskinparken.

Arkitektur: Lune leiligheter i urbane omgivelser

HUS arkitekter har lagt spesielt stor vekt på oppholdsrommene i Maskinveita. Her kan du nyte dagslyset i stua, med god kontakt ut til den grønne parken utenfor.

Det er i oppholdsrommene vi samles, feirer store og små anledninger, eller bare slapper av etter en lang dag. For mange er dette et av de viktigste rommene i boligen.
– Vi har gitt oppholdsrommene rene, enkle former. Det handler om å skape et åpent og ryddig inntrykk, og plassere dører og hjørner på en måte som skaper gode og naturlige møbleringsmuligheter, sier Katrine Falch Aune, arkitekt i HUS Arkitekter.
 
Urbant, men tilbaketrukket
Målet er å finne de aller beste løsningene for hver enkelt leilighet.
– Vi lever jo oss inn i leilighetene, sier arkitekt Margunn Aksnes.
– Jeg ser for meg hvordan leiligheten skal passe til besteforeldre som får overnattingsbesøk av barnebarna, eller hvor jeg vil sette spisebordet for å invitere til middagsselskap, sier hun.

HUS Arkitekter har jobbet med utformingen av både Maskinparken 1, Maskinparken 2 og Maskinparken TRE, og kjenner Lilleby godt. Det har vært viktig for arkitektene å skape følelsen av å bo urbant, men samtidig skjermet og tilbaketrukket. Derfor har Maskinveita fått en høy førsteetasje for å skjerme for innsyn, og balkongene ut mot blindveien Ladeveien er trukket inn og for å skape en lun atmosfære.
 
Nærkontakt med parken
Maskinparken ligger rett utenfor Maskinveita. Parken blir et naturlig sentrum i Lilleby, med lekeapparater, grønne områder, sitteplasser og ikke minst restaurantene Credo og Jossa Mat og Drikke.
– Parken utenfor er en veldig god kvalitet med å bo i Maskinveita. Leilighetene som vender ut mot parken har balkonger som krager utenfor bygningen, slik man får god utsikt og kontakt med livet utenfor, sier Falch Aune. 

Bilde

GET-PAKKEN GIR DEG STOR FRIHET

Med digital-tv fra Get er du sikret den beste brukeropplevelsen og full valgfrihet til å skreddersy din egen tv-underholdning.

Get leverer tv- og bredbåndstjenester til alle husstander på Lilleby. Hver enkelt får digital-tv og internett 25/25 Mbit. I tillegg får du tilgang til en rekke smarte tillleggsprodukter og tjenester, blant annet:

  • Ekstra kanaler
  • Økt internetthastighet
  • Get filmleie
  • Get tv på nettbrett og mobil

Les mer om tilbud og tjenester på www.get.no

Bilde

Grønt boliglån med DNB

Å kjøpe nybygg er ikke det samme som å kjøpe en brukt bolig. Utviklingen av Lilleby er en del av en grønn bytransformasjon, så når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB tilby Grønt boliglån.
 
Du får rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den boligen du ønsker. I tillegg får du en spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg, og gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse.
 
Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Kontakt:
Alexander M. Kuss
938 34 124
alxeander.mikael.kuss@dnb.no