Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Tårn 12

En ny dimensjon på Lilleby

53 nye leiligheter i Lillebys første høyhus

Tårn 12 tar sin plass i den nye delen av Lilleby, som allerede har begynt å ta form. Kledd i en elegant fasade med variasjon og mangfold, finner du 53 flotte nye leiligheter å velge mellom. Smarte to-roms, romslige hjørneleiligheter og toppleiligheter med fantastisk utsikt. Takket være Lund Hagem Arkitekter utnytter de alle potensialet i både fasade og utsyn. Se de ledige leilighetene.

Bilde

Arkitektur: Lillebys første høyhus

Med de samme grunnleggende verdiene kommer huset som strekker seg høyere enn noe annet på Lilleby til nå.

Lund Hagem Arkitekter har vært med å forme Lilleby helt siden de første områdeplanene i 2008. På den måten kjenner de både området og bomiljøet svært godt. Denne erfaringen og kunnskapen har de tatt med seg når de har jobbet for å gi oss Lillebys første høyhus – med de samme kvalitetene som har vært viktige for både beboere og bymiljø. 

God organisering som utnytter fasade og utsyn
Blant Tårn 12 sine mange kvaliteter er det umulig å ikke legge merke til fasaden og utsikten. For å få så mye ut av tårnets kvaliteter som mulig, var det viktig å jobbe godt med organisering av hustes vertikale strukturer.

– Ved å skape en god og effektiv kjerne i bygget har man kunnet variere og plassere leilighetene slik at de utnytter fasaden og utsynet mest mulig. Dette har vært helt essensielt for å kunne maksimalisere potensialet i leilighetene, uavhengig av hvilken størrelse de har, sier Suul.

Bilde

Velkommen hjem til et grønt byliv

Lilleby er friheten til å gjøre det du vil, når du vil. Møte venner på Edoramen eller invitere til grillfest i Dakotaparken. Sykle en spontantur i byen eller nyte søndagen langs Ladestien. Eller ta en tur innom dine nye naboer – topprestaurantene Credo Restaurant og Jossa Mat & Drikke.

Utbyggingen på Lilleby er en naturlig utvidelse av sentrum. Her bor du sentralt i byen med gangavstand til alt et byliv inneholder – shopping, restauranter, trening, skole, barnehage, turområder, bussholdeplasser og andre viktige fasiliteter.

Bilde

Sett deg godt til rette – og finn roen

Når sola skinner i vinduskarmen er det ingen bedre steder å slå seg til ro. Her kan du følge med på livet i parkene utenfor, begrave nesen i en god bok, eller slappe av blant myke puter og pledd. Derfor har alle leilighetene i Tårn 12 fått sittenisje i vinduskarmen. Så du kan senke skuldrene, trekke pusten dypt, og ta deg en velfortjent pause i hverdagen. 

Bilde

La personligheten skinne igjennom i ditt nye hjem

Med stilrent design, en klassisk palett og en rekke tilvalgsmuligheter – er alt lagt til rette slik at du kan innrede ditt nye hjem akkurat slik du ønsker.

En palett som komplimenterer og inviterer
I tillegg til en lys palett med klassisk hvit, ble arkitektene bak Tårn 12 invitert til å lage en egen palett. For å skape en god dialog mellom uterom og interiør blir de mørke fargene fra fasaden trukket inn i leilighetene rundt vinduskarmer, kjøkkenflater og sittenisjer. I samspill med nøytrale materialer gir det deg stor frihet til å sette eget preg på ditt nye hjem.
 
1-stavs eikeparkett
Gulvet i leilighetene er dekt med en lekker 1-stavs hvitlakkert eikeparkett. Under parketten sørger vannbåren gulvvarme for jevn varmefordeling, og at treverket holder behagelig temperatur – selv når du tusler rundt i bare føtter. I vår tilvalgsbrosjyre kan du også velge blant flere ulike parketter mot en tilleggskostnad.

Armaturer fra prisbelønte Grohe
De elegante badene er innredet med store 60x60 fliser, og helstøpt benkeplate og vask. Ettgreps blandebatteri leveres av den tyske produsenten Grohe, som de siste ti årene har utmerket seg innen både godt design, og høy kvalitet.
 
Se vår tilvalgsbrosjyre for mer informasjon om hvordan du kan sette ditt eget preg på din nye leilighet.

Bilde

Trekk pusten og nyt utsikten

Fra snøen smelter og solen titter frem på de første vårdagene, er ingen steder bedre å være enn på balkongen. Derfor har alle leilighetene i Tårn 12 egne balkonger – hvor du kan trekke pusten, og nyte utsikten. I første etasje har alle leilighetene hver sine terrasser og hager, avgrenset fra fellesarealene utenfor. Her kan du skape ditt eget lille fristed, og om du vil ha mer plass å boltre deg på, er det bare å ta med pledd og piknikkurv ut i parken.

Bilde

Elegant bad med rene flater

Baderommet er kledd i store 60x60 fliser på både vegger og gulv. Sammen med den helstøpte vask- og benkeplaten gir det et stilrent helhetsinntrykk med jevne flater. Her kan du koble deg av fra omverden, og la vannet fra regndusjen skylle over deg – før det renner ut i et pent hjørnesluk av samme fils som resten av gulvet. I speilet blir du møtt med god balansert belysning, som hindrer skygger, og er integrert i speilet.

Bilde

Kjøkken som gleder

Leilighetene i Tårn 12 får et elegant kjøkken fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Sigdal representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer og slette fronter. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk.
 
Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

Bilen står trygt under bakken

På Lilleby kan du enkelt ferdes rundt uten å se deg over skulderen. Her står bilene trygt og godt parkert under bakken. Ved å holde trafikken utenfor området slipper du bilveier mellom husene, og du får større frihet til å bevege deg. Asfalt blir til gressplener og rause uteområder med parker og stier. Hele området blir skjermet, intimt og det samspiller godt med den eldre bebyggelsen som er bevart med Credo, Finnes og Maskinparken. Det gir Lilleby en følelse av, akkurat som navnet sier, å være i en egen liten by.

Bilde

Grønt boliglån fra DNB

Utviklingen av Lilleby, fra gammelt industriområde til et bilfritt nabolag med energieffektive nybygg, er en del av den grønne bytransformasjonen. Når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB derfor tilby Grønt boliglån.

Du får:
•   Rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den leiligheten du ønsker
•   En spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg
•   Gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse, så du slipper å søke igjen ved overtagelse


Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Ta kontakt med meglerne våre for mer informasjon.