Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Verkstedgården 1

Lyse leiligheter med utsikt over Lilleby

Velg blant 46 leiligheter fra 41 til 115 kvm

Verkstedgården 1 er det første byggetrinnet i den nye delen av Lilleby. Her kan du velge blant 46 flotte leiligheter – fra smarte to-roms på 41 kvm til lyse toppleiligheter på 115 kvm – i en av bydelens beste beliggenheter. Se alle ledige leiligheter her.

Bilde

Illustrasjon av Verkstedgården 1 sett fra Verkstedgården 2

Nyt livet på balkongen

Så fort sola begynner å varme de første vårdagene, er det ingen steder som er bedre å være enn på balkongen. Derfor har alle leilighetene i Verkstedgården 1, uansett størrelse, fått egen balkong på minst 10 kvm. I tillegg får flere av leilighetene i første etasje en egen hage, avgrenset fra fellesarealene utenfor. I de øverste etasjene får du fantastisk utsikt over Lilleby. Nyt lange søndagsfrokoster og sene sommerkvelder ute i ditt eget lille fristed – og vil du ha enda mer boltreplass, er det bare å ta pleddet med ut i parken.

Bilde

Slik blir utsikten fra Verkstedgården 1

Byleilighet med utsikt

Slik er utsikten fra 8. etasje mot vest, hvor man kan se ut over de nye husene og grønne parkene på Lilleby. Nyt den på balkongen, på det stilrene kjøkkenet fra Sigdal eller det lyse, åpne oppholdsrommet. Et eksempel på en leilighet i 8. etasje er VG1 0805 – en flott 4-roms leilighet med hjørnebeliggenhet. Leiligheten har to bad, en stor, åpen stue- og kjøkkenløsning og en flott balkong på hele 23 kvm. Her kan du se planløsningen og lese mer om denne leiligheten.

Bilde

Illustrasjonsbilde av leilighet VG3.3. Endringer kan forekomme.

Arkitektur: Slipp lyset inn

Gode oppholdsrom, romslige balkonger og mye dagslys. Slik har HUS Arkitekter utformet Verkstedgården 1.

– Dette blir jo en fantastisk beliggenhet, veldig skjermet og tilbaketrukket i området. Med Dakotaparken som nabo i vest og Sansehagen i øst, vil det bli som å bo i en park, sier arkitekt Marit Wangensteen, som har jobbet med utformingen av det nye byggetrinnet.
 
Dagslys fra flere himmelretninger
Verkstedgården 1 blir på 8 etasjer, og får til sammen 46 leiligheter. I området foran huset skal det kun bygges rekkehus og lavblokker, noe som gir gode muligheter for dagslys i leilighetene. Det har HUS Arkitekter sørget for å utnytte.
 
– ­Den kvadratiske grunnformen i huset gjør at vi får mange hjørneleiligheter. Dermed vil flertallet av leilighetene få dagslys fra flere retninger inn i oppholdsrommet, noe som er en utrolig flott kvalitet i en leilighet, sier Wangensteen. I tillegg får alle leilighetene egne uteplasser på minst 10 kvm.
 
Grønn identitet
Huset får grønn puss, med innslag av det varme trematerialet fra tidligere byggetrinn. – Fasaden blir en referanse til det som er gjort tidligere, samtidig som den får sin egen identitet, sier Marit Wangensteen. Hun tror at Verkstedgården 1 vil passe for mange – ikke bare den typiske leilighetskjøperen.
– Her bor du nært alt, uten å ha biltrafikken utenfor. Det er et stort pluss med å bo på Lilleby, sier hun.

Bilde

Illustrasjonsbilde av leilighet VG3.5

Kjøkken som gleder

Leilighetene i Verkstedgården 1 får et elegant kjøkken fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Sigdal representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer og slette fronter. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk. Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens sola står opp over Lilleby.

Bilde

Illustrasjon av Verkstedgården 1, endringer kan forekomme.

Et sted å trekke seg tilbake

I Verkstedgården 1 kan du nyte roen. En av fordelene ved å bo her, i den roligste, mest landlige delen av bydelen, er hvor lunt det blir. Tilbaketrukket og fredelig, skjermet fra biltrafikk og støy. Dine nærmeste naboer er parker – Dakotaparken med lekeapparater, urban dyrking og grønne friarealer i vest, og Sanserommet i øst. Her kan barna utfolde seg og leke fritt.

Bilde

Get-pakken gir deg stor frihet

I Verkstedgården 1 får hver husstand 200 Mbps internett, inkludert virusbeskyttelse, foreldrestyring og sikker lagring i sky. I tillegg får du Get boX TV-dekoder, der du selv velger tv-pakken som passer for deg. Du får tilgang til tusenvis av apper, slik om Spotify, Viaplay og Netflix, inkludert innebygget Chromecast.
 
Trenger du ikke TV? Da kan du velge bort tv-dekoderen til fordel for 500 Mpbs internett. Trenger du ikke internett? Få familiepakken på TV inkludert i prisen i stedet. Valget er ditt.

Som en del av grunnpakken får du installert Smarthub fra Futurehome, slik at du kan gjøre hjemmet ditt smart og energieffektivt. Via tilvalg kan du kjøpe tjenester som smart lysstyring, temperaturstyring og mye mer.

Bilde

Grønt boliglån med DNB

Å kjøpe nybygg er ikke det samme som å kjøpe en brukt bolig. Utviklingen av Lilleby er en del av en grønn bytransformasjon, så når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB tilby Grønt boliglån.
 
Du får rask avklaring på finansiering, slik at du får akkurat den boligen du ønsker. I tillegg får du en spesialisert nybyggrådgiver som finner løsningen som passer for deg, og gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse.
 
Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Kontakt:
Alexander M. Kuss
938 34 124
alxeander.mikael.kuss@dnb.no