Registrer deg

Interessert i hva som skjer på Lilleby? Registrer deg og få nyhetsbrev om bolig, bygging og utviklingen av byens mest spennende bydel.

Registrert

Skriv inn e-postadressen du registrerte deg med.

Tilbake til registrering
Tilbake til oversikt

Verkstedgården 2

Velkommen hjem til et grønt byliv

Velg mellom 56 leiligheter fra 38 til 104 kvm

Verkstedgården 2 er det neste byggetrinnet i den nye delen av Lilleby. Her kan du velge mellom 56 flotte leiligheter – fra smarte to-roms på 38 kvm til romslige toppleiligheter på 104 kvm – i et praktbygg i tre tegnet av prisbelønte Lund Hagem Arkitekter. Se alle ledige leiligheter her.

Bilde

Arkitektur: Viderefører en klang som allerede er etablert

– Verkstedgården 2 får en klang som allerede er etablert. Det er jo ikke vanlig å bygge så store hus i tre. Men på Lilleby er det allerede mange hus i tre, både leilighetsbygg og rekkehus, som gir området en felles kvalitet som binder det sammen, sier Per Suul, partner og sivilarkitekt MNAL hos Lund Hagem Arkitekter.

I Verkstedgården 2 har arkitektene lagt vekt på mangfold, dynamikk og liv, med tre som fellesnevner.

– Vi har prøvd å gi huset et uttrykk som skaper både variasjon og skala. I trepaneleringen finner vi innslag av lekter med varierende avstand. De tilfører tekstur som gir variasjon i lys og skygger, sier Suul.

Bilde

Pust ut og finn roen på egen balkong

Når været smiler, er det ingen bedre steder å være enn på balkongen. Derfor har alle leilighetene i Verkstedgården 2 fått egen romslig balkong og noen har to. I tillegg får alle leilighetene i første etasje en egen hage, avgrenset fra fellesarealene utenfor.

Nyt lange søndagsfrokoster og sene sommerkvelder ute i ditt eget lille fristed. Og om du vil ha enda mer boltreplass, er det bare å ta pleddet med ut i parken.

Bilde

En naturlig utvidelse av sentrum. Bare grønnere.

Lilleby er å møte venner på Edoramen eller invitere til grillfest i Dakotaparken. Sykle en spontantur i byen eller nyte søndagen langs Ladestien. Eller ta en tur innom dine nye naboer – topprestaurantene Credo Restaurant og Jossa Mat & Drikke.

Utbyggingen på Lilleby er en naturlig utvidelse av sentrum. Her bor du sentralt i byen med gangavstand til alt et byliv inneholder – shopping, uteliv, trening, skole, barnehage, turområder og andre viktige fasiliteter. Her bygger vi en ny bydel med rekkehus, leiligheter, restauranter, dagligvare, parker og aktiviteter. Her kan du leve et urbant byliv, og samtidig bo skjermet og tilbaketrukket.

Bilde

Urban dyrking med Lilleby Hagelag

Du trenger ikke å bo på landet for å spise nyplukkede gulrøtter fra egen hage. Nå kan du dyrke dine egne grønnsaker og urter sammen med hagelaget på Lilleby. Ingenting er som å høste og spise grønnsaker man har dyrket selv.

Lilleby Hagelag er et sosialt fellesskap som samarbeider i hele prosessen fra kompost til grønnsaker. Forrige sesong vokste det alt fra brokkoli og løk til squash og grønnkål på Lilleby.

Følg Lilleby Hagelag på Facebook, @lilleby_hagelag på Instagram eller ta kontakt med post@lillebyhagelag.no for å høre mer.

Bilde

Kjøkken som gleder

Leilighetene i Verkstedgården 2 får et elegant kjøkken fra Sigdal. Dette er ekte håndverk. Sigdal-fabrikken ligger i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal, og leverer norske, kortreiste kjøkken av høyeste kvalitet. Det har de gjort i over 60 år. Sigdal representerer det beste av ny, nordisk design på kjøkkenet, med rene linjer og slette fronter. Dette gir kjøkkenet et friskt og stilrent uttrykk.

Som skapt for å nyte dagens første kaffekopp – mens byen våkner og sola står opp over Lilleby.

Bilde

Vi gjør smarthus enkelt

Alle leilighetene i Verkstedgården 2 får installert Smarthub fra Futurehome. Det gir deg muligheten til å gjøre hjemmet ditt smart og energieffektivt, og via tilvalg kan du kjøpe tjenester som smart lysstyring, temperaturstyring og sikkerhetsløsninger.

Allerede nå kan du samkjøre Futurehome med smarte komponenter som Philips Hue, Ikea trådfri og Yale Doorman, og flere kommer til.

Bilde

Grønt boliglån fra DNB

Utviklingen av Lilleby fra gammelt industriområde til et bilfritt nabolag med energieffektive Nybygg er en del av den grønne bytransformasjonen. Når du kjøper bolig på Lilleby, kan DNB derfor tilby Grønt boliglån.

Du får:

  • Rask avklaring på finansiering
  • En spesialisert nybyggrådgiver
  • Gyldig finansieringsbevis fram til ferdigstillelse

Når lånet utbetales får du bankens beste rente, også på mellomfinansiering og forskudd. Skal du selge dagens bolig, ordner DNB Eiendom gratis verdivurdering.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Bilde

Bilfri hverdag på Lilleby. Både enkelt og framtidsrettet.

Er du en av mange som ønsker å bruke mindre bil i hverdagen, havner Lilleby høyt på lista over gode plasser å bo. Kanskje du ikke engang trenger å eie din egen bil? Her får du tips til hvordan Lilleby gjør det enklere å komme seg rundt uten bil.

Sykle, sparke eller gå
Dette er en av de store fordelene ved å bo så sentrumsnært som Lilleby. Det tar kun fem sykleminutter til Solsiden, ti til Torvet og åtte til Korsvika og Ladestien. Med sparkesykkel går det nesten like raskt. Og her bor du nært både dagligvarebutikker og store kjøpesenter.

Bysykkel
Ved Dakota finner du Lillebys egen Bysykkel-stasjon. Bysykkel er en enkel måte å komme seg rundt i Trondheim, ideell for korte turer. Du kjøper et abonnement (dag, måned eller sesong) og laster ned Bysykkel-appen. Du kan sykle så mye du vil, inntil 60 minutter av gangen. Når du er ferdig, parkerer du sykkelen i en av over 60 stasjoner rundt omkring i Trondheim.

Ta bussen
En av de nye metrobusslinjene, M2, stopper faktisk rett ved Lilleby. Holdeplassen heter Ladeveien, og herfra kan du ta buss til knutepunktet på Strindheim den ene veien, og via Sentrum mot Kattem og Heimdal den andre veien.

Trondheim Bilkollektiv
Trondheim Bilkollektiv er et godt alternativ for deg som ikke trenger bil hver dag. Med en årskontingent på 1400 kr i året (dekker 3 sjåfører) kan du velge mellom mange små og store person og varebiler, tilgjengelig på henteplasser i og omkring Trondheim.